Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 200
- Πόντοι
- 166
στο λοιμό θα έχει βυζγια? αν ναι όλα κομπλέθα σε στιψει σαν λεμονοκουπα και μετα θα σε αφησει στο ελεος του λοιμου
στο λοιμό θα έχει βυζγια? αν ναι όλα κομπλέθα σε στιψει σαν λεμονοκουπα και μετα θα σε αφησει στο ελεος του λοιμου
Μα αφου ειναι σφουγγαρακης, αντεχει στο στιψιμο.![]()
στο λοιμό θα έχει βυζγια? αν ναι όλα κομπλέ
ειμαι σε καραντιναθα σε στιψει σαν λεμονοκουπα και μετα θα σε αφησει στο ελεος του λοιμου
θα στον κανω τεστ και θα στον στειλω....μαζι με τα γουφερ τουειμαι σε καραντινα
δεν τον θελω θα μου πιανει συνεχεια τα βυζια και θα ειμαι αναγκασμενη να ακουω τα γουφερ του να ερθεις εσυ να τα λεμε, να βγαινουμε την νυχτα βολτες και να κανουμε παλαμακια οταν οι αλλοι κοιμουνταιθα στον κανω τεστ και θα στον στειλω....μαζι με τα γουφερ του
:S :S :S :Sδεν τον θελω θα μου πιανει συνεχεια τα βυζια και θα ειμαι αναγκασμενη να ακουω τα γουφερ του να ερθεις εσυ να τα λεμε, να βγαινουμε την νυχτα βολτες και να κανουμε παλαμακια οταν οι αλλοι κοιμουνται
:S :S :S :S
ρε συ αυτο κανω :S :S :S :S :S
μας κοψοχολιασες.....Κάνεις και παλαμάκια?
μας κοψοχολιασες.....
εχω βρει μουρη κοπρακο και τα λεμε...χτες βραδυ τον χειροκροτησα γιατι ειναι πολυ μουρη
μας τρομαξες που αργησες να γραψεις...Θα προειδοποιώ άλλη φορά... :S
εγω μολις εφαγα μια μακαροναδα που την ελεγες και δυο δηλαδη και τωρα λοξοκοιταζω ενα τσουρεκι στεργιου.αυριο να φαω σουπα η απο δευτερα που χαλαει ο καιρος?
θα κανουμε διαιτα απο δευτεραεγω μολις εφαγα μια μακαροναδα που την ελεγες και δυο δηλαδη και τωρα λοξοκοιταζω ενα τσουρεκι στεργιου.
μαλακα μου θα γινουμε 140 κιλα εκαστος![]()
ξερω τι κανεις:S :S :S :S
ρε συ αυτο κανω :S :S :S :S :S
μας τρομαξες που αργησες να γραψεις...
και γυμναστικη.θα κανουμε διαιτα απο δευτερα
α δεν μπορώ κουραση..και γυμναστικη.
θα τρεχουμε γυρω απο τον καναπε και θα κανουμε βαρη με το πλυντηριο πιατων.
τυπε τωρα δεν πειραζει λεει κατσε ολη μερα στο ιντερνετ και αμα εχεις και παιδι βαλ το ολη μερα στο πλειστεσιονΚουράστηκα θείο, ήμουν πολλές ώρες στον υπολογιστή και βαρέθηκα και λίγο.
Τώρα βλέπω Α.