rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 22.938
- Πόντοι
- 12.946
Το είπαμε είναι αγαπησιάρικο όνομα
Το είπαμε είναι αγαπησιάρικο όνομα
αν είσαι καραντίνα με καμιά μιλφάρα και γεμάτο ψηγείο και μπαρ είσαι κάπως καλύτεραντεκαυλε η καραντινα....να τα λεμε ολα
καπως...αν είσαι καραντίνα με καμιά μιλφάρα και γεμάτο ψηγείο και μπαρ είσαι κάπως καλύτερα![]()
![]()
μετα καραντινα ειναι να βγεις εξωαν είσαι καραντίνα με καμιά μιλφάρα και γεμάτο ψηγείο και μπαρ είσαι κάπως καλύτερα![]()
![]()
μόνο για ουίσκι και φαί βγαίνεις έξω σε τέτοια περίπτωσημετα καραντινα ειναι να βγεις εξω![]()
μετα καραντινα ειναι να βγεις εξω![]()
αν εχεις γεματο ψυγειο θα εχει παχυνειμόνο για ουίσκι και φαί βγαίνεις έξω σε τέτοια περίπτωση
εκτός αν καταφέρει αυτή να βρει το κλειδί και το σκάσει οπότε πρέπει να βγεις να την μαζέψεις![]()
και για φαντα τυπε.μόνο για ουίσκι και φαί βγαίνεις έξω σε τέτοια περίπτωση
εκτός αν καταφέρει αυτή να βρει το κλειδί και το σκάσει οπότε πρέπει να βγεις να την μαζέψεις![]()
είμαι άρχοντας εγώ τις γκόμενες τις παχαίνωαν εχεις γεματο ψυγειο θα εχει παχυνει
φαντα έχω πάντα τύπε...βουτάω το προφυλακτικό μέσα στη φάντα και έτσι προστατεύομαι από τα πάντα.και για φαντα τυπε.
να μην κολλησουμε και τιποτα![]()
φαντα έχω πάντα τύπε...βουτάω το προφυλακτικό μέσα στη φάντα και έτσι προστατεύομαι από τα πάντα.
Ε τότε σαουλ θα ρίχνεις φαντα-στικα γα...σια![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τόσο φανταστικά που είναι μόνο μέσα στη φαντασία μουΕ τότε σαουλ θα ρίχνεις φαντα-στικα γα...σια![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αλίμονο από μας που δε προβλέπετε να γαμήσουμε για φέτος :-Ε τότε σαουλ θα ρίχνεις φαντα-στικα γα...σια![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τόσο φανταστικά που είναι μόνο μέσα στη φαντασία μου![]()
Αλίμονο από μας που δε προβλέπετε να γαμήσουμε για φέτος :-
Έπρεπε να κρατήσεις τη Ναταλί εδώ
Τώρα θα παίξεις μπάλα μόνος σου ()
![]()
ααααααααααχαχχαχαχαχαχαχαν είσαι καραντίνα με καμιά μιλφάρα και γεμάτο ψηγείο και μπαρ είσαι κάπως καλύτερα![]()
![]()
byzgiaααααααααααχαχχαχαχαχαχαχ
θα σε στιψει σαν λεμονοκουπα και μετα θα σε αφησει στο ελεος του λοιμουbyzgia
Μα αφου ειναι σφουγγαρακης, αντεχει στο στιψιμο.θα σε στιψει σαν λεμονοκουπα και μετα θα σε αφησει στο ελεος του λοιμου