erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
ετσι λεω για να πουλησω την προζα της ωραιας στην πραγματικοτητα ειναι 4 με το ζορι..Στους 17 είχαμε μείνει. Έγιναν 27;;;
ετσι λεω για να πουλησω την προζα της ωραιας στην πραγματικοτητα ειναι 4 με το ζορι..Στους 17 είχαμε μείνει. Έγιναν 27;;;
δεν μας γαμιεστε λεω εγω ;Ιδού και το συγχωροχάρτι σας για τις πρώην κομμουνιστικές πεποιθήσεις σας!
![]()
αν εξαιρεσεις της εκκλησιες συμφωνω....εξαιρετικος ο τσιοδρας
επι πασοκ οχι μονο θα ειχαμε ηδη το εμβολιο αλλα θα μας το δινανε και με ενα δανειο 10Κ για να παμε διακοπες....Ιδού και το συγχωροχάρτι σας για τις πρώην κομμουνιστικές πεποιθήσεις σας!
![]()
αγαπω τσιορδα εμπ1 χαχαχχαχαχαχαν εξαιρεσεις της εκκλησιες συμφωνω....εξαιρετικος ο τσιοδρας
και εγω ως ευτραφης θα βγωεμενα η ευτραφης γειτονισα βγηκε με το βρακι δεν μασησε
επι πασοκ οχι μονο θα ειχαμε ηδη το εμβολιο αλλα θα μας το δινανε και με ενα δανειο 10Κ για να παμε διακοπες....
να τα λεμε ολα
εκτος απο ικανοτατος ειναι και πολυ γουτσου γουτσου....αγαπω τσιορδα εμπ1 χαχαχχαχαχαχ
καποιοι και.. αγαμητοιολοι μετα απο αυτην την περιπετεια θα βγουμε χονδροι
14 μαιου μετα την ληξη της καραντινας στον Πειραια 9 η ωρα το βραδυ στο ρολοι στο πασαλιμανι ο δημος εχει οργανωσει μια γιγαντια παρτουζα για να το γιορτασουμεκαποιοι και.. αγαμητοι![]()
θα ερχομουν αλλα θα μυρισεις τον κρινοαν καποιος νοιωθει την αναγκη να με υποστηριξει ψυχολογικα σπιτι μου ααααβαδιστα ας το κανειεκτος του μπραμπ που με εγραφε ολο το προηγουμενο χρονικο διαστημα
![]()
ειμαι σε καραμπιναθα ερχομουν αλλα θα μυρισεις τον κρινο![]()
τρουμπ δεν τον θελω εχει μικρο πουλιο μπραμπ θα σε εκμεταλευτει και μετα θα σε πεταξει σαν στιμενη λεμονοκουπα...νου σου
ολοι εχουμε :S :S :Sτρουμπ δεν τον θελω εχει μικρο πουλι![]()
:-* :-* :-* :-*