troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 32.714
- Πόντοι
- 5.506
θελω να ελπιζω οτι εχει κλειστει σπιτι με τους 17 γκομενους της και την περναει ζαχαρηΕίναι και δική μου απορία και αγωνία. Έχει εξαφανισθεί αναιτιωδώς ...
θελω να ελπιζω οτι εχει κλειστει σπιτι με τους 17 γκομενους της και την περναει ζαχαρηΕίναι και δική μου απορία και αγωνία. Έχει εξαφανισθεί αναιτιωδώς ...
Φευ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΑΝΑΡΙ! (ουτε ναταλι)
θελω να ελπιζω οτι εχει κλειστει σπιτι με τους 17 γκομενους της και την περναει ζαχαρη
δωστης την υποκλιση μου (γιατι τα φιλια ειναι κομενα)Ας ελπίσουμε ...
Θα την πάρω τώρα τηλέφωνο και θα ενημερώσω [καταδώσω] ...
Και εσείς καλόγουστος είσθε!
Όχι σαν τον κ. κωλό-γερο και τους φίλους του [25ποντος κλπ].![]()
Μου το έστειλε η "δεν υπάρχει Ναταλι" εχθές.Είδα λίγα από τα λόγια ...
Βεβαίως όταν αναρτάτε τραγούδια τέτοια, παραλείπετε να αναφέρετε που πνίγετε τον πόνο του αποχωρισμού αλλά και την συχνότητα του 'πνιξίματος' ...![]()
ποσο παππουλης μου!!!!Μου το έστειλε η "δεν υπάρχει Ναταλι" εχθές.![]()
![]()
![]()
Πλανταξα στο κλάμα και δεν είχα χαρτομάντιλα να σκουπίσω τα δάκρυα μου. :S
ποσο παππουλης μου!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Μου το έστειλε η "δεν υπάρχει Ναταλι" εχθές.![]()
![]()
![]()
Πλανταξα στο κλάμα και δεν είχα χαρτομάντιλα να σκουπίσω τα δάκρυα μου. :S
δωστης την υποκλιση μου (γιατι τα φιλια ειναι κομενα)
Σαν βασιλιφρονοβα που είναι, μπορεί και να βρεθεί με κανένα υιό με κορώνα. (Στέμμα).Μίλησα μόλις μαζί της. Είναι καλά!![]()
Σαν βασιλιφρονοβα που είναι, μπορεί και να βρεθεί με κανένα υιό με κορώνα. (Στέμμα).![]()
Για όλα φταίνε οι άλλοι, εκτός από εμάς.
Φταίνε οι γέροι, οι λάθρο, οι σναρχοαπλυτοι, ο Μητσοτάκης, ο Τσίπρας, ο Καραμανλής, οι Τουρκοι, οι Γερμανοί, οι Αμερικανοί, ο διπλανός μας.
Εμείς δεν φταίμε σε τίποτα.
Ντρέπομαι για την γενιά μου και για μένα, όταν διαβάζω τέτοια σχόλια σε αυτό το σάιτ.
Μία ακόμη ορθοτάτη τοποθέτησις!
Μάλλον τα πράγματα είναι σοβαρά για τον κ. κωλό-γερο. Προφανώς έχει να ακουμπήσει γυναίκα πάνω από 12 ώρες ...
μεχρι αηδιας ..Δε νομίζω. Από ό,τι μου είπε, προσέχει πολύ.