erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
καλημέρα αααΚαλημέρα παιδιά
Θα πετάξουμε αετό σήμερα !!!![]()
καλημέρα αααΚαλημέρα παιδιά
Θα πετάξουμε αετό σήμερα !!!![]()
νέο παιδί είσαι κσι ο Πειραιάς βράζει να μην πιεις ένα ποτάκι;;εγω βαζω κατι καραβιδες σαν του σαουλ τα βυζια....
παλι ηπια πολυ γμτ![]()
![]()
![]()
Φυσικα και εχουμε..προσπαθουμε οπως και τον υπολοιπο καιρο να γινομαστε καλυτεροι ανθρωποι!καλημέρα και σε εσένα. Καλή σαρακοστή αν έχουμε αίσθηση τι σημαίνει αυτό..![]()
και εγώ γαρίδες έχω σαν την πουτσα σου![]()
να κάνεις γαμοπιλαφο με γαρίδεςκαι εγώ γαρίδες έχω σαν την πουτσα σου![]()
ο νικολας απλωνει γαριδες εδω και γινονται αστακοι στην β ευρωπη
ου σίγουρα. Φουλ προσπάθεια όλοι εδώ μέσα κ έξω χαχαχα χαχαχα χαχαχαΦυσικα και εχουμε..προσπαθουμε οπως και τον υπολοιπο καιρο να γινομαστε καλυτεροι ανθρωποι!
ερι πινω πολυ και αμαρτανω πολυ.....νέο παιδί είσαι κσι ο Πειραιάς βράζει να μην πιεις ένα ποτάκι;;
είναι τεράστιες θα τις ψήσω....να κάνεις γαμοπιλαφο με γαρίδες![]()
τελευταία αυτές τις ατάκες τις ακούω συχνά σαν ντεζαβου..ερι πινω πολυ και αμαρτανω πολυ.....
φευ
Ασε το εδω..εξω ομως πρεπει να προσπαθεις.ου σίγουρα. Φουλ προσπάθεια όλοι εδώ μέσα κ έξω χαχαχα χαχαχα χαχαχα
ντεζαβου δεν ειναι κατι που εχεις κανει και το ξανακανεις?τελευταία αυτές τις ατάκες τις ακούω συχνά σαν ντεζαβου..
εχεις βαλει 8ποντο μεσα?Για κάποιο λόγο δεν ανεβαίνει φωτό![]()
Εννοειται και θα τον σηκωσουμε ψηλα!![]()
καλημέρα ααα
θες να πεις ποιος εισαι εδω μεσα?Ασε το εδω..εξω ομως πρεπει να προσπαθεις.
Κανενας δεν γεννιεται καλος η κακος ανθρωπος..αυτα στην πορεια γινονται.
κάτι που νοιώθεις ότι το έχεις ξαναζήσειντεζαβου δεν ειναι κατι που εχεις κανει και το ξανακανεις?
για κάποιο λόγο γίνανε όλαΓια κάποιο λόγο δεν ανεβαίνει φωτό![]()
εννοείς ότι είναι γνωστός;θες να πεις ποιος εισαι εδω μεσα?
ε?
ε τωρα...περιπου 10 μπαν εχει φαει ο λεπρος απο εδω μονοεννοείς ότι είναι γνωστός;