NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
Με το που θα έρθεις θα πεσεις στα βαθειά;Κανόνισε να περάσεις από Πέμπτη και μετά από την δική μου "πιάτσα" για καφέ.
Με το που θα έρθεις θα πεσεις στα βαθειά;Κανόνισε να περάσεις από Πέμπτη και μετά από την δική μου "πιάτσα" για καφέ.
Ίσα ισα, φέτος θα γυρίσω ανανεωμένος, πιο καλά από κάθε άλλη φορά.Με το που θα έρθεις θα πεσεις στα βαθειά;
Την Πέμπτη δεν μπορώ, έχω ραντεβού με γκόμενα
να πας καπου ρομαντικα για φαι και μετα σε κλαμπακι για χορο...Την Πέμπτη δεν μπορώ, έχω ραντεβού με γκόμενα
Να δει και καμμιά ταινία με Βουγιουκλω, να πλανταξει λίγο.να πας καπου ρομαντικα για φαι και μετα σε κλαμπακι για χορο...
μπράβο ρε, για αυτό σε αγαπάωΊσα ισα, φέτος θα γυρίσω ανανεωμένος, πιο καλά από κάθε άλλη φορά.
Είμαι από τους πιο τυχερούς ανθρώπους του κόσμου.![]()
δεν θέλω να κουραστώ γιατί Παρασκευή έχω ραντεβού με γκόμενανα πας καπου ρομαντικα για φαι και μετα σε κλαμπακι για χορο...
gamiesai.δεν θέλω να κουραστώ γιατί Παρασκευή έχω ραντεβού με γκόμενα
νταξει ρε συ...μονο φαι τοτεδεν θέλω να κουραστώ γιατί Παρασκευή έχω ραντεβού με γκόμενα
Ποτέ Παρασκευή γιατί Σάββατο έχω ραντεβού με γκόμεναgamiesai.![]()
Σιγά μην κεράσω φαγητό γκόμενα. Το τρώω μόνος μουνταξει ρε συ...μονο φαι τοτε
εχεις σκληρηνει....Σιγά μην κεράσω φαγητό γκόμενα. Το τρώω μόνος μου
Ποτέ Παρασκευή γιατί Σάββατο έχω ραντεβού με γκόμενα
Δεν αξίζουν οι γκόμενες να τις ταιζωεχεις σκληρηνει....
δεν συμφωνω και ξερω ουτε και εσυ αλλα ειμαι μαζι σουΔεν αξίζουν οι γκόμενες να τις ταιζω
Σιγά μην κεράσω φαγητό γκόμενα. Το τρώω μόνος μου
Μετά θα σου την πουν κιόλας ότι τις πάχυνες ;)Σιγά μην κεράσω φαγητό γκόμενα. Το τρώω μόνος μου
Να τις γαμας αξίζουν όμως, έτσι; Σέξιστη, φαλοκρατη.Δεν αξίζουν οι γκόμενες να τις ταιζω