κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 40.186
- Πόντοι
- 19.795
Να τα διευκρινίζουμε αυτά, δεν ξέρεις ποτέ ποιος διαβάζει ;)Όταν παω να μπουκάρω ρε Λιακο εννοω
Θέλω απρόσκοπτη είσοδο![]()
Όταν παω να μπουκάρω ρε Λιακο εννοω
Θέλω απρόσκοπτη είσοδο![]()
Ποια σας έκανε έτσι;
Να δούμε ποιος θα χτυπήσει μπιέλα πρώτος. Αυτή, η, εγώ; Κοιμάται σα ζώο τώρα. Εγώ κάνω την βόλτα μουΠοια σας έκανε έτσι;
Οι γυναίκες στο σεξ δεν αδειάζουν ποτέ τις μπαταρίες τους...Να δούμε ποιος θα χτυπήσει μπιέλα πρώτος. Αυτή, η, εγώ; Κοιμάται σα ζώο τώρα. Εγώ κάνω την βόλτα μου![]()
ο ιός λέει δεν θα κρατήσει πολύ γιατί είναι κινέζος...![]()
Να τα διευκρινίζουμε αυτά, δεν ξέρεις ποτέ ποιος διαβάζει ;)
Να δούμε ποιος θα χτυπήσει μπιέλα πρώτος. Αυτή, η, εγώ; Κοιμάται σα ζώο τώρα. Εγώ κάνω την βόλτα μου![]()
Συνήθως κάτι άλλο κρατάει στο χέρι της.Είσαι σκληρό καρύδι κωλογερακο
Θα της δώσεις το νινακι στο χέρι![]()
![]()
Καλησπέρα αγαπητέAχ!!!! τί μου θυμίζουν αυτά τα σκηνικά!!! τα παλιά εκείνα χρόνια 92.... πάνω απο το κατάστημα με τα Kawasaki στην Καλλιθέα, στο μαγαζί, με τα άπειρα δωμάτια στο οποίο τρέχανε οι κορασίδες απο δωμάτιο σε δωμάτιο τσίτσιδες για να προλάβουνε :'(![]()
Καλησπέρα παιδιά![]()
Θησέως 67, η κάτι τέτοιο νομίζω.Aχ!!!! τί μου θυμίζουν αυτά τα σκηνικά!!! τα παλιά εκείνα χρόνια 92.... πάνω απο το κατάστημα με τα Kawasaki στην Καλλιθέα, στο μαγαζί, με τα άπειρα δωμάτια στο οποίο τρέχανε οι κορασίδες απο δωμάτιο σε δωμάτιο τσίτσιδες για να προλάβουνε :'(![]()
Καλησπέρα παιδιά![]()
Ψηλά στη Θησέως πριν την εφορία στο δεξί σου χέριΘησέως 67, η κάτι τέτοιο νομίζω.![]()
Το Μπιμπερο μήπως......Συνήθως κάτι άλλο κρατάει στο χέρι της.![]()
https://cimg6.ibsrv.net/gimg/[URL unfurl="true"]www.corvetteforum.com-vbulletin/272x340/unlinedsplendidairedaleterrier_size_restricted_3eb121611636f955bc993982b6bf572a2bf9395a.gif[/img[/URL]] [b]Test[/b]
[/quote]
:kissass: