εγω λαρυ ; ασε με. περιμενω πως και πως να κολλησω κανεναν κοροναιο μπας και μπω σε καραντικα και γλυτωσω για δυο εβδομαδες τα παντα χαχαχαχχαχ
για καμμια καντινα σε βλεπω να μπαινεις χαχαχαχαχαχα
εγω λαρυ ; ασε με. περιμενω πως και πως να κολλησω κανεναν κοροναιο μπας και μπω σε καραντικα και γλυτωσω για δυο εβδομαδες τα παντα χαχαχαχχαχ
ας μπω και σε καντινα ρε λαρυ βαριεμαι τα ιδια και τα ιδιαγια καμμια καντινα σε βλεπω να μπαινεις χαχαχαχαχαχα
καβλωμενοιπως ειστε ;
ηρθατε εδω να μου κανετε χαρες για την κωλοομαδα σας ; τι θρασσος θεε
εισαι ο ανθρωπος μου εσυκαβλωμενοι
τι θα γινει ρε παιδια καμμία πουτσα θα βαλετε ; παλια ολο και καποιος εμπαινε και εχωνε φωτο με την πουτσα του . τι έγινε πια τελειωσαν οι χαρες για εμας σε αυτο το σαη;
ακομα χειρότερα ιου μου .![]()
Δεν μίλησα μόνο για την ομαδάρα μας () είπα και για άλλες χαρές της ζωής
![]()
λαρυ καθε φορα ειναι σαν να την βλεπω για πρωτη φορα. κοντευω να ξεχασω εντωμεταξυ τι ειναι πουτσα παιδια δεν ειναι κατασταση αυτηερι θα εβαζα την δικη μου αλλα την εχεις δει 1000 φορες δεν εχει αξια......
θα περασω και ενα εξαιρετικο τριημερο με παπαδοπουλο στην υγεια μας ρε παιδια και αγιος ο θεος. αυτα τα ονειρα ειχαμε λαρυ;και εμεις που την εχουμε ξεχασμενη ειναι σε κανα κατουρημα λεμε ενα γεια και τελος...
Παίρνει αξίωμα και το 25οντο...Χαρασο που λένε και τα Ρωσιδακια
Τώρα άραγε θα πηδάω καλύτερα ως τιμημένος μπουρδελιαρης![]()
![]()
![]()
θα περασω και ενα εξαιρετικο τριημερο με παπαδοπουλο στην υγεια μας ρε παιδια και αγιος ο θεος. αυτα τα ονειρα ειχαμε λαρυ;![]()
βηχεις δεν βηχεις σκασιλα μας εμεις δω θεσσ αποκτησαμε ηδη αντισωματαγκούχου γκούχου γκούχου...![]()
![]()
![]()
τι μαλκια και αυτο που θα φαμε φετος κουλουμα; γαμω το δια μου μεσα;ασε και υπολογιζα να παω να φαω τσαμπα στις τζιτζιφιες τα κουλουμα ακυρωση λεει λογο κορονοιου θα ειχε και τον στελιο διονυσιου .... τωρα μονο παπαδοπουλος!!!!!!!
ασε και υπολογιζα να παω να φαω τσαμπα στις τζιτζιφιες τα κουλουμα ακυρωση λεει λογο κορονοιου θα ειχε και τον στελιο διονυσιου .... τωρα μονο παπαδοπουλος!!!!!!!
τι μαλκια και αυτο που θα φαμε φετος κουλουμα; γαμω το δια μου μεσα;
βηχεις δεν βηχεις σκασιλα μας εμεις δω θεσσ αποκτησαμε ηδη αντισωματα
κρα θα κάνεις να γαμηθεις μαζί μου 4 κούτες μακαρόνια έχω καβατζαρει στην αποθήκηεισαι ο ανθρωπος μου εσυ![]()