NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
πιπα πρωι βραδυ
δεν μου κάθεται καμία και δεν φτάνω μόνος μου. Κάνεις το ψυχικό? Από το θεό να το βρεις
πιπα πρωι βραδυ
ναι βεβαια περνα απο το γραφειο αλλα θα γραφω παραλληλα γιατι εχω δουλεια οκ;δεν μου κάθεται καμία και δεν φτάνω μόνος μου. Κάνεις το ψυχικό? Από το θεό να το βρεις
εισαι πολυεργαλείοναι βεβαια περνα απο το γραφειο αλλα θα γραφω παραλληλα γιατι εχω δουλεια οκ;
νικολα βαριεμαι βαριεμαι οικτραεισαι πολυεργαλείο
Εγώ πάλι καθόλου. Είμαι στα χάι μουνικολα βαριεμαι βαριεμαι οικτρα
ωραιαΕγώ πάλι καθόλου. Είμαι στα χάι μου
Περνάω μια περίοδο που δεν έχω αφήσει μαγαζί για μαγαζί στην Αθήνα. Έλα να σε περπατήσω
νικολα βαριεμαι βαριεμαι οικτρα
Θεωρητική είναι ρενα σου δώσω να μου λύσεις μια εξίσωση που δεν μου βγαίνει με τίποτα??
λογικά θα εκνευριστείς μετά οπότε βαρεμάρα τέλος!
δινεις αριθμητικη αυριο θειο?να σου δώσω να μου λύσεις μια εξίσωση που δεν μου βγαίνει με τίποτα??
δινεις αριθμητικη αυριο θειο?
μην βριζεις ρε θειο....γμτ μπελά μου...
το τηλεφωνο το εχεις και δεν με καλεσες ποτε . τωρα με θυμηθηκες;Περνάω μια περίοδο που δεν έχω αφήσει μαγαζί για μαγαζί στην Αθήνα. Έλα να σε περπατήσω
θα την λυσω και μετα θα βαρεθω . βασικα βαριεμαι και που το σκεφτομαινα σου δώσω να μου λύσεις μια εξίσωση που δεν μου βγαίνει με τίποτα??
ειμαι θεωρητικος :S :S :Sπερίπου θείο...
μπορείς να βοηθήσεις?
βυζολειτορ εχουν;πλεον στα σχολεια εχουν μακμπουκ με καλκιουλειτορ
με αγχωσατε και εβαλα ενα ουισκακι...θα την λυσω και μετα θα βαρεθω . βασικα βαριεμαι και που το σκεφτομαι