erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
εδω ειναι τον θες κατι;Ο Τρουμπακης που είναι?
εδω ειναι τον θες κατι;Ο Τρουμπακης που είναι?
θα σκοτωθουμε να ξες..Τέλος πάντων. Να του πείτε να μην πει το πρωί στον αδελφό μου και θείο του ότι η Έρη εισηγήθηκε τον υποβιβασμό του ΠΑΟΚ γιατί είναι ψυχάρα Ολυμπιακάρα και του το κρύβει. Θα στεναχωρηθεί και θα πάει τις ρεσεψιονίστ τέσσερις τέσσερις
που ηξερες πως γράφω ποστ για σένα? :-*εδω ειναι τον θες κατι;
ετυχε να μπω και να μπεις και να πεις μλκια και να σε τσακωσω ζητα ταπεινα συγνωμη και παρε πισω τα λογια σου πριν γινει εδω μεσα μακελειονπου ηξερες πως γράφω ποστ για σένα? :-*
Οκ, θα σας ανοίξω σελίδαΑυτός είναι βάζελος κι εγώ Γαύρος. Κάτω μας βγάζει κίτρινους και θέλω να του κάνω μια πρόταση. Να κάνει ένα γραφείο και να με πάρει για πουτάνα, ώστε να βγαίνει αυτός πράσινος κι εγώ κόκκινος
ετυχε να μπω και να μπεις και να πεις μλκια και να σε τσακωσω ζητα ταπεινα συγνωμη και παρε πισω τα λογια σου πριν γινει εδω μεσα μακελειον
δεν μπορω να πω ψέμματα μαναμετυχε να μπω και να μπεις και να πεις μλκια και να σε τσακωσω ζητα ταπεινα συγνωμη και παρε πισω τα λογια σου πριν γινει εδω μεσα μακελειον
μονο οι πληγες τους θα ειναι ανοιχτες απο εδω και περαΟκ, θα σας ανοίξω σελίδα
Οκ, θα σας ανοίξω σελίδα
εγω θρυλος και πειραιωτισσα ντερμπεντερισα δεν ειμαι τωρα εσυ πες με και οτι ειμαι και απο το περου. ας λεμε ο καθενας οτι ναναι να μαλακιζομεθα.δεν μπορω να πω ψέμματα μαναμ
η ίδια μου έχεις πει πως εισαι πειραιώτισα ντερμπεντέρισα και θρύλος
οχιΈρη έχω ένα πρόβλημα μήπως μπορείς να μου το λύσεις?
Ξέρεις κάποιον να μπορει?
τον εαυτο σουΞέρεις κάποιον να μπορει?
σοβαρα μιλας ; μπα οποτε σε συμφερει;καλά εγώ μιλάω σοβαρά κι εσύ τρολάρεις
άστο
Μωρή έκοψα το τσιγάρο και το καβλί μου δεν πέφτει. Τι προτείνεις?σοβαρα μιλας ; μπα οποτε σε συμφερει;
πιπα πρωι βραδυΜωρή έκοψα το τσιγάρο και το καβλί μου δεν πέφτει. Τι προτείνεις?