troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.183
- Πόντοι
- 5.506
πες και εσυ οτι δεν υπαρχει ναταλι να τραβηξω της κοτσιδες μουΚάνεις δεν είναι τέλειος.
πες και εσυ οτι δεν υπαρχει ναταλι να τραβηξω της κοτσιδες μουΚάνεις δεν είναι τέλειος.
πες και εσυ οτι δεν υπαρχει ναταλι να τραβηξω της κοτσιδες μου
Gamieste. Δεν υπάρχει Ναταλι.Υπάρχει, παιδί μου και πάει μόνο με Αράπηδες!
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑΤΑΛΙ!!!!Gamieste. Δεν υπάρχει Ναταλι.
Για πόσες μέρες;45kaisimera.
45kaisimera.
Aυτος δεν είναι ο ιπποκόμος του αρχοντικού σας;Με το καλό να πάτε και να έρθετε!
Υ.Γ. Να προσέχετε πάντως στο μισοσκόταδο του δωματίου, μην έρθει ΑΥΤΟΣ και μπερδέψει τις οπές ... Φευ!
Αυτόν δεν τον κάνατε ιπποκόμο από κηπουρό, κατ απαίτηση της τροφού σας, επειδή οι τροφοί του αγλαισματος μόνο με τιτλουχους επιτρεπόταν να πηγαίνουν;
Αυτόν δεν τον κάνατε ιπποκόμο από κηπουρό, κατ απαίτηση της τροφού σας, επειδή οι τροφοί του αγλαισματος μόνο με τιτλουχους επιτρεπόταν να πηγαίνουν;
Η τροφός σας φυσικά και δεν τον έβλεπε μέσα στο σκοταδι, ήταν εξάλλου μια δικαιολογια για να τον μπερδεύει με τον υποκομη. Δεν τον έβλεπε, αλλά τον αισθανοτανε καλά. :coolcondom:Η τροφός μου ούτε τους έβλεπε αυτούς. Ήταν αόρατοι ...
Αυτές είναι συμπληγάδες πέτρες...
....αχ τό εσώρουχο σου..
Αυτή είναι χθεσινή;
....αχ τό εσώρουχο σου..
Αυτή είναι χθεσινή;
..την βρήκα την φωτόσε ένα περιοδικό καί μου έκανε κλικ...είπα στο Γκρανακι πού έχω να πάει Κάρυστο καί νά αγοράσει τέτοιο εσώρουχο.,Αυτή είναι χθεσινή;