blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.962
- Πόντοι
- 26.096
θα κλαψει η ασια σε λιγο θειε φευ
Σοφόν το σαφές!
θα κλαψει η ασια σε λιγο θειε φευ
πλατωνικα τυπε?Ήπιαμε αλλά κατά τα λοιπά δεν ...
Πάντως έχουμε θέμα με την επιλογή 3 της ψηφοφορίας μας. Ο κ. κωλό-γερος και η κα. Καυτή δήλωσαν ότι δεν την ψηφίζουν επειδή ανήκει αποκλειστικά σ΄ εσάς ...
πλατωνικα τυπε?
μπραμπ φαντασου σημερα που ειπαμε να ξεκουραστουμε λιγο ειναι Παρασκευη!!!!.....φευτυποι πως παει γαμησατε ηπιατε ?
μπραμπ φαντασου σημερα που ειπαμε να ξεκουραστουμε λιγο ειναι Παρασκευη!!!!.....φευ
μετα της γιορτες θα δωρισω το συκωτι μου.
αλλα εχω ενα παραπονο...φετος δεν ειμαι ερωτευμενος...φαντασου ειδα το λοβ ακτουαλι μονος μου
φευ θειε μου....Ήπιαμε αλλά κατά τα λοιπά δεν ...
Πάντως έχουμε θέμα με την επιλογή 3 της ψηφοφορίας μας. Ο κ. κωλό-γερος και η κα. Καυτή δήλωσαν ότι δεν την ψηφίζουν επειδή ανήκει αποκλειστικά σ΄ εσάς ...
φευ θειε μου....
πουναι η καζακστανη που μου υποσχεθηκες?
βλεπω Ε.Τ. στο σταρ θειε ....ενα δακρυ ηδη κυλα στο μαγουλο μουΆντε και με ταινίες της Χούλια σας εύχομαι.
Θα βαλαντώσετε από το κλάμα ...
μπραμπ φαντασου σημερα που ειπαμε να ξεκουραστουμε λιγο ειναι Παρασκευη!!!!.....φευ
αλλα εχω ενα παραπονο...[size=20pt]φετος δεν ειμαι ερωτευμενος...φαντασου ειδα το λοβ ακτουαλι μονος μου[/size]
παιδια εγω εδω και καιρο εχω τρελες καουρες οτα πινω αλλα δεν μπορω και να μην πιωμπραμπ φαντασου σημερα που ειπαμε να ξεκουραστουμε λιγο ειναι Παρασκευη!!!!.....φευ
αλλα εχω ενα παραπονο...φετος δεν ειμαι ερωτευμενος...φαντασου ειδα το λοβ ακτουαλι μονος μου
πηγε για σπουδες θειε.....Σας σούταρε το Ρουμανάκι;;;
παιδια εγω εδω και καιρο εχω τρελες καουρες οτα πινω αλλα δεν μπορω και να μην πιω
πηγε για σπουδες θειε.....
μαχαιρι στην καρδια ηταν αυτο τωρα :'( :'( :'(
θα βαλω ενα ουισκυ να πιω να ξεχασω...
ευχαριστω θειε...σε πρωτη ευκαιρια να σου πω για μια ουκρανιδα που θελει να κανει φωτογραφηση πλειμποι σταιλΕύγε, παιδί μου!
ευχαριστω θειε...σε πρωτη ευκαιρια να σου πω για μια ουκρανιδα που θελει να κανει φωτογραφηση πλειμποι σταιλ
ρε ο γιορκις που εγραφε παλια που ειναι χαθηκε ξερεις τιποτα?Ας έρθει από εδώ!
Φημίζομαι για την καλλιτεχνικότητα των φωτογραφιών μου!!!
Ισχύει...Ας έρθει από εδώ!
Φημίζομαι για την καλλιτεχνικότητα των φωτογραφιών μου!!!
τυπε στην τραστ στις τζιτζιφιες θα βρεις τετοιες λαικα παρικμασμενα ναυαγια