Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
491
με τον μπραμπ και σε κουρελου κυλιεμαι..  :happy:

αμα ησουν ομως σε ταινια του Σειρηνακη θα αφηνε να γινονται τα γυρισματα πανω στην κουρελου?αποκλειεται θα σου εβαζε ενα μεταξωτοη εστω ενα βελουδινο κοκκινο χαλι να κανει αντιθεση με το λευκο σου δερματακι

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
αμα ησουν ομως σε ταινια του Σειρηνακη θα αφηνε να γινονται τα γυρισματα πανω στην κουρελου?αποκλειεται θα σου εβαζε ενα μεταξωτοη εστω ενα βελουδινο κοκκινο χαλι να κανει αντιθεση με το λευκο σου δερματακι
ειμαι λιγο σαν αναιμικη τελευταια τωρα που το λες χαχαχαχαχααχαχχαχαχ  μας φτιαχνεις πρωι πρωι καυτη και μου εχει μπει λεει και η αφροδιτη στο ζωδιον και φοβουμαι οτι θα εκτραπω χαχαχαχαχαχαχαχαχαχχ

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
491
ειμαι λιγο σαν αναιμικη τελευταια τωρα που το λες χαχαχαχαχααχαχχαχαχ  μας φτιαχνεις πρωι πρωι καυτη και μου εχει μπει λεει και η αφροδιτη στο ζωδιον και φοβουμαι οτι θα εκτραπω χαχαχαχαχαχαχαχαχαχχ

αμα σου μπηκε η αφροδιτη ....σου πεταω κι εναν αφρικανο πανω στο χαλι......κι ερχομαι κι εγω κοντα σας :tits2:

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
491
παιδια απεχθανομαι το καταλευκο δερμα σε μια γυναικα την θελω λιγο τσιγγανια ξερεις  :tooth:

πολυ αυθαδης ειστε για πορνοσταρ....βλεπετε να τους ρωτανε ποια σουρλουλου θα πηδηξουν?τους πετανε σ ενα πλατω ξεβρακωτους μ ενα κουτι βιαγκρα και χωρις καποτες..κι ας προσεχαν

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
491
χαχαχαχαχαααχαχααχαχαχαχαχαχχαχαχ αυτα ειναι θα μας μπει ωραιοτατα

ωραιοτατα θα μας μπει μολις ανεβει στη σκηνη ο Νικοτριβης..κι αρχισει να ξετυλιγει το ανακοντα απ τη μεση...εκει θα σου κλεισω το ματι και θα παρεις δρομο και θα τους κρατησω ολους για παρτυ μου..αχαχα

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
ωραιοτατα θα μας μπει μολις ανεβει στη σκηνη ο Νικοτριβης..κι αρχισει να ξετυλιγει το ανακοντα απ τη μεση...εκει θα σου κλεισω το ματι και θα παρεις δρομο και θα τους κρατησω ολους για παρτυ μου..αχαχα
ανακονδα; λες να μου πει και αυτός εισαι πολυ ασπρη; ποσα να αντεξω η γυναικα πχια;

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
491
ανακονδα; λες να μου πει και αυτός εισαι πολυ ασπρη; ποσα να αντεξω η γυναικα πχια;

θασε στειλω στην αισθητικο μου νασε πεταξει μεσα στο σολαριουμ....αλλα μετα λεει δε κανει να κανεις σεξ...θα εισαι σα φουρνακιμικροκυματων....θα ψηνεις οποιο λουκανικο μπαινει μεσα σου αχαχαχα

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
θασε στειλω στην αισθητικο μου νασε πεταξει μεσα στο σολαριουμ....αλλα μετα λεει δε κανει να κανεις σεξ...θα εισαι σα φουρνακιμικροκυματων....θα ψηνεις οποιο λουκανικο μπαινει μεσα σου αχαχαχα
δεν κανω σολαρουμ και μαλκιες να γερασω εγω το δερμα μου χωρις λογο ναπαναγαμηθειομπραμπ αφου δεν με θελει ασπρη αμα πια  :-( :- :smoking: :jelous: :uzi: :< :tickedoff: :undecided: :'(

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.215
Πόντοι
25.467
Η ταινία θα γυριστεί Αθήνα - Λιανοκλάδι.
Να δούμε τους κ.κ. κωλό-γερο και The Saint... Από 3 φορές ο κάθε ένας τους ...  :tooth:
Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα ...

Nα βάλετε ψηφοφορία για τις υποψήφιες παρτενέρ. :)

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
491
δεν κανω σολαρουμ και μαλκιες να γερασω εγω το δερμα μου χωρις λογο ναπαναγαμηθειομπραμπ αφου δεν με θελει ασπρη αμα πια  :-( :- :smoking: :jelous: :uzi: :< :tickedoff: :undecided: :'(

χωρις πλακα ετσι ειναι ..μου εχουν πει οσες κανουν σολαριουμ οτι για κανα δυο μερες και να τις ακουμπησει ο δικος τους θα τσουρουφλιστει ...αλλα και για σεξ ουτε λογος καραδοκουν εγκαυματα...ποσο χαζες ειναι καποιες γυναικες να κανουν τοσο κακο στην υγεια τους...

τα φιλια μου σε ολους σας καλο απογευμα

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
χωρις πλακα ετσι ειναι ..μου εχουν πει οσες κανουν σολαριουμ οτι για κανα δυο μερες και να τις ακουμπησει ο δικος τους θα τσουρουφλιστει ...αλλα και για σεξ ουτε λογος καραδοκουν εγκαυματα...ποσο χαζες ειναι καποιες γυναικες να κανουν τοσο κακο στην υγεια τους...

τα φιλια μου σε ολους σας καλο απογευμα
καλο απογευμα κοριτσακιιιιιι. δεν ξέρω ο κοσμος ειναι ηλιθιος.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.215
Πόντοι
25.467

Μην άγχεστε. Συνεχίστε κανονικά την αποχή σας από το πλύσιμο... Θα σας περάσουμε κι ένα χεράκι "φούμο", όπου χρειαστεί ρετουσάρισμα, κι όλα καλά. :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom