You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 483K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
με τον μπραμπ και σε κουρελου κυλιεμαι..καλημερα ματια μου....ενα χαλακι περσικο νομιω θα ηταν πολυ πιο ερωτικο απο μια κουρελου
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
μπλιιιιιιιιιιιι :-* :-* :-* :-*Ήρθα και εγώ, 'παιδιά'.
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
ο μπλι ειναι ΚΟΡΥΦΗ τελεια και παυλα.-τυπε κερδιζεις καμια δικη η θα σε βρουμε εξω απο το δικαστικο μεγαρο με το καπελο αναποδα στο πατωμα?
ΚΑΥΤΗ ΣΑΡΑΝΤΑΡΑ
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2015
- Like
- 491
με τον μπραμπ και σε κουρελου κυλιεμαι..
αμα ησουν ομως σε ταινια του Σειρηνακη θα αφηνε να γινονται τα γυρισματα πανω στην κουρελου?αποκλειεται θα σου εβαζε ενα μεταξωτοη εστω ενα βελουδινο κοκκινο χαλι να κανει αντιθεση με το λευκο σου δερματακι
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
ειμαι λιγο σαν αναιμικη τελευταια τωρα που το λες χαχαχαχαχααχαχχαχαχ μας φτιαχνεις πρωι πρωι καυτη και μου εχει μπει λεει και η αφροδιτη στο ζωδιον και φοβουμαι οτι θα εκτραπω χαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαμα ησουν ομως σε ταινια του Σειρηνακη θα αφηνε να γινονται τα γυρισματα πανω στην κουρελου?αποκλειεται θα σου εβαζε ενα μεταξωτοη εστω ενα βελουδινο κοκκινο χαλι να κανει αντιθεση με το λευκο σου δερματακι
ΚΑΥΤΗ ΣΑΡΑΝΤΑΡΑ
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2015
- Like
- 491
ειμαι λιγο σαν αναιμικη τελευταια τωρα που το λες χαχαχαχαχααχαχχαχαχ μας φτιαχνεις πρωι πρωι καυτη και μου εχει μπει λεει και η αφροδιτη στο ζωδιον και φοβουμαι οτι θα εκτραπω χαχαχαχαχαχαχαχαχαχχ
αμα σου μπηκε η αφροδιτη ....σου πεταω κι εναν αφρικανο πανω στο χαλι......κι ερχομαι κι εγω κοντα σας
ΚΑΥΤΗ ΣΑΡΑΝΤΑΡΑ
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2015
- Like
- 491
παιδια απεχθανομαι το καταλευκο δερμα σε μια γυναικα την θελω λιγο τσιγγανια ξερεις
πολυ αυθαδης ειστε για πορνοσταρ....βλεπετε να τους ρωτανε ποια σουρλουλου θα πηδηξουν?τους πετανε σ ενα πλατω ξεβρακωτους μ ενα κουτι βιαγκρα και χωρις καποτες..κι ας προσεχαν
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
χαχαχαχαχαααχαχααχαχαχαχαχαχχαχαχ αυτα ειναι θα μας μπει ωραιοτατααμα σου μπηκε η αφροδιτη ....σου πεταω κι εναν αφρικανο πανω στο χαλι......κι ερχομαι κι εγω κοντα σας
ΚΑΥΤΗ ΣΑΡΑΝΤΑΡΑ
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2015
- Like
- 491
χαχαχαχαχαααχαχααχαχαχαχαχαχχαχαχ αυτα ειναι θα μας μπει ωραιοτατα
ωραιοτατα θα μας μπει μολις ανεβει στη σκηνη ο Νικοτριβης..κι αρχισει να ξετυλιγει το ανακοντα απ τη μεση...εκει θα σου κλεισω το ματι και θα παρεις δρομο και θα τους κρατησω ολους για παρτυ μου..αχαχα
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
ανακονδα; λες να μου πει και αυτός εισαι πολυ ασπρη; ποσα να αντεξω η γυναικα πχια;ωραιοτατα θα μας μπει μολις ανεβει στη σκηνη ο Νικοτριβης..κι αρχισει να ξετυλιγει το ανακοντα απ τη μεση...εκει θα σου κλεισω το ματι και θα παρεις δρομο και θα τους κρατησω ολους για παρτυ μου..αχαχα
ΚΑΥΤΗ ΣΑΡΑΝΤΑΡΑ
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2015
- Like
- 491
ανακονδα; λες να μου πει και αυτός εισαι πολυ ασπρη; ποσα να αντεξω η γυναικα πχια;
θασε στειλω στην αισθητικο μου νασε πεταξει μεσα στο σολαριουμ....αλλα μετα λεει δε κανει να κανεις σεξ...θα εισαι σα φουρνακιμικροκυματων....θα ψηνεις οποιο λουκανικο μπαινει μεσα σου αχαχαχα
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
δεν κανω σολαρουμ και μαλκιες να γερασω εγω το δερμα μου χωρις λογο ναπαναγαμηθειομπραμπ αφου δεν με θελει ασπρη αμα πια :-( :- :smoking: :jelous: :< :'(θασε στειλω στην αισθητικο μου νασε πεταξει μεσα στο σολαριουμ....αλλα μετα λεει δε κανει να κανεις σεξ...θα εισαι σα φουρνακιμικροκυματων....θα ψηνεις οποιο λουκανικο μπαινει μεσα σου αχαχαχα
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.215
- Πόντοι
- 25.467
Η ταινία θα γυριστεί Αθήνα - Λιανοκλάδι.
Να δούμε τους κ.κ. κωλό-γερο και The Saint... Από 3 φορές ο κάθε ένας τους ...
Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα ...
Nα βάλετε ψηφοφορία για τις υποψήφιες παρτενέρ.
ΚΑΥΤΗ ΣΑΡΑΝΤΑΡΑ
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2015
- Like
- 491
δεν κανω σολαρουμ και μαλκιες να γερασω εγω το δερμα μου χωρις λογο ναπαναγαμηθειομπραμπ αφου δεν με θελει ασπρη αμα πια :-( :- :smoking: :jelous: :< :'(
χωρις πλακα ετσι ειναι ..μου εχουν πει οσες κανουν σολαριουμ οτι για κανα δυο μερες και να τις ακουμπησει ο δικος τους θα τσουρουφλιστει ...αλλα και για σεξ ουτε λογος καραδοκουν εγκαυματα...ποσο χαζες ειναι καποιες γυναικες να κανουν τοσο κακο στην υγεια τους...
τα φιλια μου σε ολους σας καλο απογευμα
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
καλο απογευμα κοριτσακιιιιιι. δεν ξέρω ο κοσμος ειναι ηλιθιος.χωρις πλακα ετσι ειναι ..μου εχουν πει οσες κανουν σολαριουμ οτι για κανα δυο μερες και να τις ακουμπησει ο δικος τους θα τσουρουφλιστει ...αλλα και για σεξ ουτε λογος καραδοκουν εγκαυματα...ποσο χαζες ειναι καποιες γυναικες να κανουν τοσο κακο στην υγεια τους...
τα φιλια μου σε ολους σας καλο απογευμα
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.215
- Πόντοι
- 25.467
δεν κανω σολαρουμ και μαλκιες να γερασω εγω το δερμα μου χωρις λογο ναπαναγαμηθειομπραμπ αφου δεν με θελει ασπρη αμα πια :-( :- :smoking: :jelous: :< :'(
Μην άγχεστε. Συνεχίστε κανονικά την αποχή σας από το πλύσιμο... Θα σας περάσουμε κι ένα χεράκι "φούμο", όπου χρειαστεί ρετουσάρισμα, κι όλα καλά.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις