erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
θελω μια μπουγατσα κρεμα τωρα που το λες παναθεμα σε με λιγωσεςΤα λόγια σου η τελευταία σταγόνα σιρόπι μελομακάρονου που πέφτει στο χαλί του σαλονιού.
θελω μια μπουγατσα κρεμα τωρα που το λες παναθεμα σε με λιγωσεςΤα λόγια σου η τελευταία σταγόνα σιρόπι μελομακάρονου που πέφτει στο χαλί του σαλονιού.
ελα να κυλιστούμε στην κουρελουτυπε εγω εχω κουρελουδες
θελω μια μπουγατσα κρεμα τωρα που το λες παναθεμα σε με λιγωσες
ελα να κυλιστούμε στην κουρελου
να μου φερετε μια μπουγατσαΣτου Γρηγόρη στην Τούμπα να πας.
Είσαι σε λάθος νημα. Εδώ ούτε (μ)που(γα)τσα θα βρεις, ούτε κρεμ-πιε.θελω μια μπουγατσα κρεμα τωρα που το λες παναθεμα σε με λιγωσες
gamiesaipatokorfa.Καλημερα αλάνια
Κωλογερακο η Ναταλί σου σε περιμένει
ΥΓ: οι αραπαδες την έχουν στρώσει για τα καλά
να μου φερετε μια μπουγατσα
καλημερααααααααααααΕίσαι σε λάθος νημα. Εδώ ούτε (μ)που(γα)τσα θα βρεις, ούτε κρεμ-πιε.
Καλημέρα κωλο-παιδακια.
καλημερα καυτουλα μας γλυκιααα :-*εγω θελω παγωτο με σαντυγυ...αλλα με ποναει ο λαιμος μου...
καλημερα σε ολους
τυπε εσκασα μυτη μοιραρακη και λεω τι αγοραζω με 300 ευρω και με παρεπεμψε στον πακιστανι που με πηγε στις κουρελουδεςΜπουχάρα κουρελού;
καλημερα καυτουλα μας γλυκιααα :-*
τυπε εσκασα μυτη μοιραρακη και λεω τι αγοραζω με 300 ευρω και με παρεπεμψε στον πακιστανι που με πηγε στις κουρελουδες
ναι απλα της ειπαμε να τον βουτηξει στον ασβεστη πριν να μην μαγαρισει το χαλισας εδωσε και τον πακιστανο μαζι?τον τυλιξε με την κουρελου σα λουκανοπιτα?
ναι απλα της ειπαμε να τον βουτηξει στον ασβεστη πριν να μην μαγαρισει το χαλι
τυπε κερδιζεις καμια δικη η θα σε βρουμε εξω απο το δικαστικο μεγαρο με το καπελο αναποδα στο πατωμα?Ήρθα και εγώ, 'παιδιά'.
Ήρθα και εγώ, 'παιδιά'.
Η ταινία θα γυριστεί Αθήνα - Λιανοκλάδι.
Να δούμε τους κ.κ. κωλό-γερο και The Saint... Από 3 φορές ο κάθε ένας τους ...
Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα ...