troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 31.866
- Πόντοι
- 5.506
Αυτός ρε θείο είναι ικανός να μας ζητήσει και λεφτά για τα ξύλα που θα κάψουμε :S
ΤΟ ΝΗΜΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ!!!Δεν κατάλαβες, δικά σου ξύλα θα φέρεις...
Αυτός ρε θείο είναι ικανός να μας ζητήσει και λεφτά για τα ξύλα που θα κάψουμε :S
ΤΟ ΝΗΜΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ!!!Δεν κατάλαβες, δικά σου ξύλα θα φέρεις...
Αν το κατάλαβα,πως δεν το κατάλαβα... :-Δεν κατάλαβες, δικά σου ξύλα θα φέρεις...
τα γκιφ σου ζεστη καλτσοδετα στα ποδια κοινης γυναικας που κανει πεζοδρομιο...
Αχάριστοι, τα σπίρτα θα είναι προσφορά του νηματοθέτη. Και θα μας πει και το κοριτσάκι με τα σπίρτα δίπλα στο τζάκιΑν το κατάλαβα,πως δεν το κατάλαβα... :-
Δεν κατάλαβες, δικά σου ξύλα θα φέρεις...
Αχάριστοι, τα σπίρτα θα είναι προσφορά του νηματοθέτη. Και θα μας πει και το κοριτσάκι με τα σπίρτα δίπλα στο τζάκι
Και δικό σου τζάκι αν χρειάζεται, μην τον βάζουμε σε έξοδο για καθαρισμό καμινάδας.
Το τερμάτισεςΟύτε σπίρτα έχει, πένεται λέμε.
Έχω πληροφορίες εκ των έσω ότι σε βενζινάδικο πήρε δώρο σπιρτόκουτοκαι δικη μας καμιναδα...
οσο γιαυτο που ειπε ο λιακος κλαινε και τα πεζοδρομια....
ακου θα χαλασει ενα σπιρτο ο θειος
ουτε ο ντικενς δεν θα το σκεφτοτανε
Ένας αριστοκράτης δεν καταδέχεται τα τζάκια της πλέμπας...Και δικό σου τζάκι αν χρειάζεται, μην τον βάζουμε σε έξοδο για καθαρισμό καμινάδας.
ναι ηταν καπως αλλα εχω διαβασει και χειροτερα.Παρά τον τίτλο δεν ήταν κάπως βαρύ βιβλίο; ;)
ερι θα κατσεις της γιορτες εδω?ναι ηταν καπως αλλα εχω διαβασει και χειροτερα.
ναι θα κατσωερι θα κατσεις της γιορτες εδω?
Το χειρότερό μου ήταν το Κοιμητήριο της Πράγας του Ουμπέρτο Έκο, αν δεν το διάβασες, μην το κάνεις...ναι ηταν καπως αλλα εχω διαβασει και χειροτερα.
ερι θα μου κατσεις της γιορτες ?
ναι θα κατσω
οχι δεν το εχω διαβασειΤο χειρότερό μου ήταν το Κοιμητήριο της Πράγας του Ουμπέρτο Έκο, αν δεν το διάβασες, μην το κάνεις...
ερι ψυχαρα ολυμπιακαραναι θα κατσω
ζητα του τεσσερα να γουσταρουμε
αντε τωρα να του ζητησω ενα 2χιλιαρο που θελω να κανω το ρεβεγιον που μου αξιζει :S :S :S