erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
δεν μπορω τρουμπ μου ειμαι ξανθια βαλτωνω στην απεραντοσυνη του κενου της υπαρξης μουνα φροντισεις και λιγο το πνευμα σου βρε κοριτσι μου....
θα σε παω θεατρο
δεν μπορω τρουμπ μου ειμαι ξανθια βαλτωνω στην απεραντοσυνη του κενου της υπαρξης μουνα φροντισεις και λιγο το πνευμα σου βρε κοριτσι μου....
θα σε παω θεατρο
κοιτα δεν παω ειδικα τετοια ωρα σε νοικοκυρικα μαγαζια να μην σε παρω στον λαιμο μου....αλλα αν ακουσεις καλη μουσικη πηγαινε με λαγνο βλεμα στον ντι τζει,κλειστου το ματι και θα κερασει μαρλμπορο....σιγουρα; γιατι εδω ουτε στα μπουζουκια..
Να διαβάσεις την αβάσταχτη ελαφρότητα του είναι ;)δεν μπορω τρουμπ μου ειμαι ξανθια βαλτωνω στην απεραντοσυνη του κενου της υπαρξης μου
τι να κανω ειμαι επιρρεπης στα παθη
Το νόημα της ζωής ε;
Ότι φάμε, ότι πιούμε κι ότι αρπάξει ο κώλος μας
την εχω διαβασει..Να διαβάσεις την αβάσταχτη ελαφρότητα του είναι ;)
τα λογια σου ασπρο νουφαρο στο γκρι της ανυπαρξιας μας....δεν μπορω τρουμπ μου ειμαι ξανθια βαλτωνω στην απεραντοσυνη του κενου της υπαρξης μου
τι να κανω ειμαι επιρρεπης στα παθη
αχαχαχαχ και δεν βγαινω εξω να γνωρισω και κανενα γκομενακι αγανακτισμενο που θα καπνιζει ;κοιτα δεν παω ειδικα τετοια ωρα σε νοικοκυρικα μαγαζια να μην σε παρω στον λαιμο μου....αλλα αν ακουσεις καλη μουσικη πηγαινε με λαγνο βλεμα στον ντι τζει,κλειστου το ματι και θα κερασει μαρλμπορο....
μην λεμε παραπανω γιατι θα παρει τηλ. ο θειος
Παρά τον τίτλο δεν ήταν κάπως βαρύ βιβλίο; ;)την εχω διαβασει..
κατσε ρε θειε που παμε να την βαλουμε στον ισιο δρομο την ελαφρωνειςΠαρά τον τίτλο δεν ήταν κάπως βαρύ βιβλίο; ;)
Smirting....αχαχαχαχ και δεν βγαινω εξω να γνωρισω και κανενα γκομενακι αγανακτισμενο που θα καπνιζει ;
Οκ, sorryκατσε ρε θειε που παμε να την βαλουμε στον ισιο δρομο την ελαφρωνεις
θα μαζευτουμε ολοι εδω παραμονη να μας πει ο μπλιτς ιστοριες χριστουγεννων....Θείοι να διαβάσουμε τον αλαφροίσκιωτο;
θα μαζευτουμε ολοι εδω παραμονη να μας πει ο μπλιτς ιστοριες χριστουγεννων....
ΤΟ ΝΗΜΑ ΤΗΣ ΘΑΛΠΩΡΗΣ
τα γκιφ σου ζεστη καλτσοδετα στα ποδια κοινης γυναικας που κανει πεζοδρομιο...
Θα είναι τρομακτικές; Με τα φαντάσματα των Χριστουγέννων;θα μαζευτουμε ολοι εδω παραμονη να μας πει ο μπλιτς ιστοριες χριστουγεννων....
ΤΟ ΝΗΜΑ ΤΗΣ ΘΑΛΠΩΡΗΣ
ε τον εχεις να λεει τιποτα αλλο τον γεροντα?Θα είναι τρομακτικές; Με τα φαντάσματα των Χριστουγέννων;
Αυτός ρε θείο είναι ικανός να μας ζητήσει και λεφτά για τα ξύλα που θα κάψουμε :Sθα μαζευτουμε ολοι εδω παραμονη να μας πει ο μπλιτς ιστοριες χριστουγεννων....
ΤΟ ΝΗΜΑ ΤΗΣ ΘΑΛΠΩΡΗΣ
Δεν κατάλαβες, δικά σου ξύλα θα φέρεις...Αυτός ρε θείο είναι ικανός να μας ζητήσει και λεφτά για τα ξύλα που θα κάψουμε :S