Jim25jim
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 110
- Like
- 22.151
- Πόντοι
- 26.336
Ψήφισες σχήμα κώλου;
Άγιε μου ετουτη η κωλοτρυπις σε ποια κατηγορία ανήκει
Ψήφισες σχήμα κώλου;
ΣτηρίζωΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΝΗΜΑΤΟΣ
Κατόπιν δικής μου πρωτοβουλίας, επικοινώνησα με το κ. Κωλόγερο, με τον οποίον αποφασίσαμε από κοινού, και δια να σταματήσει αυτή η σκληρή χειροπάλη, που διχάζει τα μέλη και συνεπώς βάζει σε κίνδυνο την ομόνοια την αλληλοϋποστήριξη και τα λοιπά ιδεώδη του νήματος, να συμμετέχουμε εξ ίσου κατ΄ισομοιρίαν και εξ αδιαιρέτου, σε αποκλειστικά ετεροφυλόφιλη ερωτική ταινία, υπό έναν και μόνον όρον, τα έξοδα μετακίνησης, διαμονής, και διατροφής μας, καθώς άπαντα τα έξοδα παραγωγής την ταινίας να βαρύνουν τον νηματοθέτη κ. Χιονοστροβιλομάτη, ο οποίος άλλωστε είχε και την φαεινή αυτή ιδέα.
Αναμένουμε με χαρά την υποστήριξή μας στον δίκαιο όρο που θέτουμε ως ένα και μοναδικό προαπαιτούμενο.
Με εκτίμηση
The Saint!
Κωλό-γερος.
Άγιε μου ετουτη η κωλοτρυπις σε ποια κατηγορία ανήκει
Τι λες ρε Τζιμακο, που ηρθε η κοπελα να σηκωσει την τεντα που καθοσουν απο κατω και μπερδεψε το στηλιαρι που την σηκωνει με το παπαρι σου :-
Πως κατανταει ενα κωλοτρυπιδι, οταν συναντησει τον Τζιμη.Άγιε μου ετουτη η κωλοτρυπις σε ποια κατηγορία ανήκει
Και ακομη μεγαλυτερο ποσοστο. Το 33,35 αν χρειαστει.
Ο Ραο που είναι στις παρυφές που κολλάει;Εξ αλλου, ο Σειρηνακης συνεργαζεται με τον Νικολα, που εχει παρτενερ τον Τζιμακο. Οι Σουγκαρ μπειμπις κλεισανε με τον Παναγο. Οποτε μενει μονο ο νηματοθετης. Εξ αλλου ετσι θα ρεφαρει και την χασουρα που ειχε απο την αποτυχημενη του επενδυση στις κοτες.
Ανεβάστε εδώ ένα θεωρημένο αντίγραφο, για να μην χρονοτριβούμε.
Εξ αλλου, ο Σειρηνακης συνεργαζεται με τον Νικολα, που εχει παρτενερ τον Τζιμακο. Οι Σουγκαρ μπειμπις κλεισανε με τον Παναγο. Οποτε μενει μονο ο νηματοθετης. Εξ αλλου ετσι θα ρεφαρει και την χασουρα που ειχε απο την αποτυχημενη του επενδυση στις κοτες.
Είστε πολύ λαρτζ...
Τόσο κόπο θα κάνετε
Ο ΣεξογήινοςΔείτε.
Εμείς δεν έχουμε πρόβλημα.
Ως αστέρες που είμεθα, είμαστε περιζήτητοι. Ας φάει και αυτός ο φουκαράς ο εξωγήινος κάνα ξεροκόμματο.
Λεμονοκούκουτσο που από τα βαρέα και ανθυγιεινά, έχει γίνει κουκούτσι από βερίκοκο ποικιλίας Μπεμπέκου.
Πως κατανταει ενα κωλοτρυπιδι, οταν συναντησει τον Τζιμη.
Ο κυριος Παοκπαο αποφευγει τους ηλικιωμενους, εχει πικραν πειραν και παιδικα τραυματα απο δαυτους.Ο Ραο που είναι στις παρυφές που κολλάει;
Τώρα όμως δίνει πόνο κι αυτός με τη σειρά τουΟ κυριος Παοκπαο αποφευγει τους ηλικιωμενους, εχει πικραν πειραν και παιδικα τραυματα απο δαυτους.
Ο κυριος Παοκπαο αποφευγει τους ηλικιωμενους, εχει πικραν πειραν και παιδικα τραυματα απο δαυτους.
Δείτε.
Ως αστέρες που είμεθα, είμαστε περιζήτητοι. Ας φάει και αυτός ο φουκαράς ο εξωγήινος κάνα ξεροκόμματο.
Δείτε.
Φημολογείται ότι "τον έχει κολατσίσει" από τον πνευματικό του πατέρα.