iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.297
Έχω αρκετή...Αυτό είναι
Και η υπομονή είναι αρετή
Έχω αρκετή...Αυτό είναι
Και η υπομονή είναι αρετή
Υπάγω να συγγράψω πόνημα τινάΈχω αρκετή...
Τινά είναι Αιτιατική αρσενικού ή θηλυκού ή πληθυντικός ουδετέρου. Να είστε προσεκτικός κύριε πριν συγγράψετε το πόνημά σαςΥπάγω να συγγράψω πόνημα τινά
θα είμαι,αν και απρόσεκτος όταν πήγα... :SΤινά είναι Αιτιατική αρσενικού ή θηλυκού ή πληθυντικός ουδετέρου. Να είστε προσεκτικός κύριε πριν συγγράψετε το πόνημά σας
Δώσε ένα trailer...θα είμαι,αν και απρόσεκτος όταν πήγα... :S
Απεστάλη και αναμένω έγκριση
τι τρέιλερ...σε λίγο θα ανέβειΔώσε ένα trailer...
Πού είναι οι εποχές που ο Μπλιζ προειδοποιούσε μέρες πριν ότι έρχεται κριτική;τι τρέιλερ...σε λίγο θα ανέβει
χάχαχαχαχαχαχαχαΠού είναι οι εποχές που ο Μπλιζ προειδοποιούσε μέρες πριν ότι έρχεται κριτική;
Γνωστό αυτό...χάχαχαχαχαχαχαχα
Τώρα προειδοποιεί μόνο ότι πένεται
Καλημέρα.
Δεν φταιω εγω, αλλα η φημη σου προηγουταν της γνωριμιας μας. Συν το οτι σε εμπιστευθηκε ο Νικολας με τις κομμωτριες.Εμένα όταν με γνώρισες για πρώτη φορά τη εντύπωση σχηματισες κωλογερακο;;
Εμένα;Δεν φταιω εγω, αλλα η φημη σου προηγουταν της γνωριμιας μας. Συν το οτι σε εμπιστευθηκε ο Νικολας με τις κομμωτριες.
Ο μαστερ των αματουριων.Εμένα;
Ο μαστερ των αματουριων.
Δεν φταιω εγω, αλλα η φημη σου προηγουταν της γνωριμιας μας. Συν το οτι σε εμπιστευθηκε ο Νικολας με τις κομμωτριες.
Ξεχασες που καθησα στα 2 μετρα αποσταση; Μην παθω καμμια ζημια τωρα στα γεραματα.Ναι όταν με γνώρισες σου έμοιαζα για 25ποντος ερωτυλος εραστης;;; :S :S
Πες την αλήθεια
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΝΗΜΑΤΟΣ
Κατόπιν δικής μου πρωτοβουλίας, επικοινώνησα με το κ. Κωλόγερο, με τον οποίον αποφασίσαμε από κοινού, και δια να σταματήσει αυτή η σκληρή χειροπάλη, που διχάζει τα μέλη και συνεπώς βάζει σε κίνδυνο την ομόνοια την αλληλοϋποστήριξη και τα λοιπά ιδεώδη του νήματος, να συμμετέχουμε εξ ίσου κατ΄ισομοιρίαν και εξ αδιαιρέτου, σε αποκλειστικά ετεροφυλόφιλη ερωτική ταινία, υπό έναν και μόνον όρον, τα έξοδα μετακίνησης, διαμονής, και διατροφής μας, καθώς άπαντα τα έξοδα παραγωγής την ταινίας να βαρύνουν τον νηματοθέτη κ. Χιονοστροβιλομάτη, ο οποίος άλλωστε είχε και την φαεινή αυτή ιδέα.
Αναμένουμε με χαρά την υποστήριξή μας στον δίκαιο όρο που θέτουμε ως ένα και μοναδικό προαπαιτούμενο.
Με εκτίμηση
The Saint!
Κωλό-γερος.