maik_mk
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2009
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 266
εσύ άσε τον τελευταίο κ στον επόμενο καλό κώλο κοίτα να έχεις σταθερό χέρι έστω κουβαλά τρίποδοΠοιος ναναι ο τελευταιος......ποιος ναναι ο τελευταιος...![]()
![]()
![]()
![Tooth :tooth: :tooth:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tooth.gif)
![Tooth :tooth: :tooth:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tooth.gif)
εσύ άσε τον τελευταίο κ στον επόμενο καλό κώλο κοίτα να έχεις σταθερό χέρι έστω κουβαλά τρίποδοΠοιος ναναι ο τελευταιος......ποιος ναναι ο τελευταιος...![]()
![]()
![]()
Νομίζω μπέρδεψες τους κωλόγερους, για κοίτα καλύτεραεσύ άσε τον τελευταίο κ στον επόμενο καλό κώλο κοίτα να έχεις σταθερό χέρι έστω κουβαλά τρίποδο![]()
![]()
![]()
Ο troubakhs δεν έχει πει την τελευταία του λέξη, θα πάρει το ματς στο 90...Ο κ. troubakhs μου έμπλεξε σε καυγά ... Φευ!
Ποία ήτο η αιτία άραγε;;;
Και ποία τα αποτελέσματα;;;
Αναμένουμε λεπτομερείς αναρτήσεις.
ναι έχεις δίκιο τώρα μαζεύτηκα σπίτι συγχωρούμαι αλλά θα το δει κ ο κανονικόςΝομίζω μπέρδεψες τους κωλόγερους, για κοίτα καλύτερα![]()
Καλημέρα αγαπητέ![]()
.. καλημέρα λατρεμένοι μου κύριοι...
καλημέρα για σένα καληνύχτα για μένα![]()
.. καλημέρα λατρεμένοι μου κύριοι...
.. Σουπιά.καλημέρα για σένα καληνύχτα για μένα
Αυτό κάτω από το χταπόδι στο κάτω μέρος της φωτογραφίας τι είναι?
είσαι μια σουπιά εσύ..... Σουπιά.
. Δώσε gps να έρθει acs.....είσαι μια σουπιά εσύ...
Τόσα χταπόδια ένα ούζο δεν κερασες
Άρχισε η αντεπίθεση, διπλασιάστηκαν οι ψήφοιΟ troubakhs δεν έχει πει την τελευταία του λέξη, θα πάρει το ματς στο 90...
Γεια σου κι εσένα παλικάρι ;)Καλησπέρα τζοβενα..![]()
![]()
Καλησπέρακαλησπερα![]()
αγαπητε Λιακο καλησπεραΚαλησπέρα![]()