κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 40.081
- Πόντοι
- 19.795
Σας ταρακούνησε ο εισαγγελέας;Η καλύτερη όμως βγήκε κουνιμενη.
μπερδεύτηκα?
τι κοιτάζω ακριβώς??
ρε κωλογερε ένα κώλο έβαλες να είναι όρθιος στήτος κ ωραίος κ αυτόν τον έβγαλες κουνιμενο?Η καλύτερη όμως βγήκε κουνιμενη.
ρε κωλογερε ένα κώλο έβαλες να είναι όρθιος στήτος κ ωραίος κ αυτόν τον έβγαλες κουνιμενο?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Το Πάρκινσον φταίει.Λες την ώρα που τραβούσε φωτο, το άλλο χέρι να το είχε μέσα στο παντελόνι του και να "τραβούσε"
τίποτε άλλο και γι' αυτό να του βγήκαν έτσι κουνημένες;;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
στην ηλικία που είναι κ να έβαζε το χέρι μέσα στο παντελόνι δεν θα έβρισκε τίποταΛες την ώρα που τραβούσε φωτο, το άλλο χέρι να το είχε μέσα στο παντελόνι του και να "τραβούσε"
τίποτε άλλο και γι' αυτό να του βγήκαν έτσι κουνημένες;;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ο θειος λεει οτι πρεπει να λεμε καλησπερα τετοια ωρα
νταξ ολα θειε...για τα ματια μιας κυριας κοντεψαν να σφαχτουν παλληκαρια.Ακούμε ...
νταξ ολα θειε...για τα ματια μιας κυριας κοντεψαν να σφαχτουν παλληκαρια.
τον τοποθετησα σε μια γλαστρα εκτος του καταστηματος και τελειωσαν ολα...ελπιζω δλδ
δεν εφταιγα ουτε ξεκινησα εγω κατι...χμμμ ...![]()
![]()
![]()
Πόσες ρίξαμε και πόσες φάγαμε, Τρουμπακη, αυτό μας νοιάζει.δεν εφταιγα ουτε ξεκινησα εγω κατι...
πάω να φέρω το τσιγκελι... Να φέρω το απλό η αυτό με το αγκίστρι που είναι σαν αγκίστρι?δεν εφταιγα ουτε ξεκινησα εγω κατι...
Ποιος ναναι ο τελευταιος......ποιος ναναι ο τελευταιος...[size=30pt]Ένας νέος πορν σταρ γεννιέται από το πουθενά.
Η υποψηφιότητα, που κανείς δεν ανέμενε, καλπάζει.
Για την ιστορία αναφέρουμε ότι ο νηματοθέτης υπήρξε ο πρώτος ψηφοφόρος του κ. The Saint! [/size]