Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (0 μέλη και 39 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
καλησπερα σας...

επιτρεψτε μου να εκφερω διαφορετικη γνωμη....διοτι κυριε τον εκλεξανε οι αλλοι και κατα δευτερον τον επιλεξανε ως πιθανο πορνοσταρ αλλοι εν αγνοια του...
αμα θες δηλ την πληρη αληθεια φταιει ο Μπλιζακης....αυτοι οι αριστοκρατες πλητουν πολυ ασχημα και για να διασκεδασουν περιπαιζουν το φτωχο λαο
καταρχήν γιατί πληθυντικό?
Καταδευτερον άλλος απατεώνας ο μπλιζακης έβαλε μπροστά τον γέρο μας θα  πάει να γυρίσει την σκηνή δεν θα μπορεί κ θα πεταχτεί να πάρει την θέση του σαν αντικαταστάτης :tooth: :tooth: :tooth:

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
24.299
Καταδευτερον άλλος απατεώνας ο μπλιζακης έβαλε μπροστά τον γέρο μας θα  πάει να γυρίσει την σκηνή δεν θα μπορεί κ θα πεταχτεί να πάρει την θέση του σαν αντικαταστάτης :tooth: :tooth: :tooth:
Σε αυτό το νήμα κανείς δεν μπορεί, είναι γνωστό αυτό  :S

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
492
Καταδευτερον άλλος απατεώνας ο μπλιζακης έβαλε μπροστά τον γέρο μας θα  πάει να γυρίσει την σκηνή δεν θα μπορεί κ θα πεταχτεί να πάρει την θέση του σαν αντικαταστάτης :tooth: :tooth: :tooth:

ο πληθυντικος ειναι ευγενειας μιας και δε γνωριζομαστε...εκτος κι αν εχουμε γνωριστει και μου διαφευγει..

αχαχαχα....θα μπερδεψουν τα μπαστουνια τους δηλ οι πορνογεροι...ρεζιλικια δηλ :happy: :headbaning1:

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Σε αυτό το νήμα κανείς δεν μπορεί, είναι γνωστό αυτό  :S
ναι ρε φίλε
αλλά εμένα
που όταν εσείς απλά την ψάχνετε για να κατουρησετε
ενώ εγώ χρησιμοποιώ καθετήρα
δεν με βαλατε :tickedoff: :2funny:

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
ο πληθυντικος ειναι ευγενειας μιας και δε γνωριζομαστε...εκτος κι αν εχουμε γνωριστει και μου διαφευγει..

αχαχαχα....θα μπερδεψουν τα μπαστουνια τους δηλ οι πορνογεροι...ρεζιλικια δηλ :happy: :headbaning1:
καλά δεν με θυμάσαι καθόλου?
Λέω κ εγώ γιατί πολλές φορές δεν απαντάς?

Μην μπερδέψουν κ τις τρύπες να εύχεσαι κ έχουμε αλλά μετα :2funny:

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
492
καλά δεν με θυμάσαι καθόλου?
Λέω κ εγώ γιατί πολλές φορές δεν απαντάς?

Μην μπερδέψουν κ τις τρύπες να εύχεσαι κ έχουμε αλλά μετα :2funny:

ελα καημενε κι εσυ που θα μπερδεψουν τις τρυπες το πολυ πολυ να τον χωσουν στις τρυπες που εχουν οι τσεπες τους ..εφοσον ειναι γνωστο οτι πενονται αρα εξυπακουεται οτι ειναι αδειες

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
24.299
ελα καημενε κι εσυ που θα μπερδεψουν τις τρυπες το πολυ πολυ να τον χωσουν στις τρυπες που εχουν οι τσεπες τους ..εφοσον ειναι γνωστο οτι πενονται αρα εξυπακουεται οτι ειναι αδειες
Στις τσέπες; Δεν θα γδυθούν πριν το σεξ;  :think:

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
492
Εδώ που τα λέμε δεν χρειάζεται γδύσιμο  :zombie:  :happy:

να σκεφτειτε στην τελευταια μας συναντηση εγω του θυμησα οτι πρεπει να γδυθει...

μου ρθε κατευθειαν απο  τη λαικη με μια τσαντα μηλα ..κι  αφου με ταισε καλα καλα και δε προχωραγε η φαση ...του λεω τι θα γινει θα μου ριξεις κανενα μανικι η θα την πατησεις κι εσυ οπως εκεινο το παλικαρι ....δε θυμαμαι και πως το λενε ...που ηρθε η εργαζομενη ..και μιλουσανε μιλουσανε ....μιλ...νε και πουτσα γιοκ...ωσπου τη μαζεψε ο δικος της και πηγαν τσαμπα τα λεφτα

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
24.299
να σκεφτειτε στην τελευταια μας συναντηση εγω του θυμησα οτι πρεπει να γδυθει...

μου ρθε κατευθειαν απο  τη λαικη με μια τσαντα μηλα ..κι  αφου με ταισε καλα καλα και δε προχωραγε η φαση ...του λεω τι θα γινει θα μου ριξεις κανενα μανικι η θα την πατησεις κι εσυ οπως εκεινο το παλικαρι ....δε θυμαμαι και πως το λενε ...που ηρθε η εργαζομενη ..και μιλουσανε μιλουσανε ....μιλ...νε και πουτσα γιοκ...ωσπου τη μαζεψε ο δικος της και πηγαν τσαμπα τα λεφτα
Ο κατηραμένος όφις είναι και έφερε τα μήλα για να σε αποπλανήσει;

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
492
Ο κατηραμένος όφις είναι και έφερε τα μήλα για να σε αποπλανήσει;

οχι καλε μου ...τον εστειλαν απ το σπιτι να τους φερει μηλα.....και μπερδευτηκε αντι να παει σπιτι του πηγε στο Καψης

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
24.299

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Καβουρότρυπες  :tooth:

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266

μου ρθε κατευθειαν απο  τη λαικη με μια τσαντα μηλα ..κι  αφου με ταισε καλα καλα και δε προχωραγε η φαση ...του λεω τι θα γινει θα μου ριξεις κανενα μανικι η θα την πατησεις κι εσυ οπως εκεινο το παλικαρι ....δε θυμαμαι και πως το λενε ...που ηρθε η εργαζομενη ..και μιλουσανε μιλουσανε ....μιλ...νε και πουτσα γιοκ...ωσπου τη μαζεψε ο δικος της και πηγαν τσαμπα τα λεφτα
κανέλα τουλάχιστον στα μήλα έβαλε?
Γιατί το μανίκι κοντομάνικο το κόβω :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom