Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 12.943
- Πόντοι
- 2.606
Και σε ξανθό μια χαρά είναι ;)
Καλούτσικη είναι δε λέω, αλλά προτιμώ την μελαχρινή έκδοση.
Και σε ξανθό μια χαρά είναι ;)
Να συστηθώ; Λιάκος και για τους φίλους Ανδρέας![]()
![]()
![]()
Εννοείται φίλε μου, η πρωτοτυπία είναι το αλατοπίπερο της ζωής...Ένα όνομα για το χειμώνα και ένα καλοκαιρινό!
Πρωτότυπο, δεν το είχα ξαναδεί.
Οκ, θα την πάρω εγώ τότε...Καλούτσικη είναι δε λέω, αλλά προτιμώ την μελαχρινή έκδοση.
Οκ, θα την πάρω εγώ τότε...
κιμα αααααααααααααααααχαχαχΤι είναι η μίμα?![]()
Νικόλα, οι καρέκλες εδώ είναι σκέτη καύλα.κωλόγερε καλό ταξίδι, σε περιμένω για καφέ μόλις γυρίσεις
Οι κρεολες ήθελα να πω.Νικόλα, οι καρέκλες εδώ είναι σκέτη καύλα.
λογω εορτης του ιου του μπραμπ και του αγνωστου εορταζοντος του νηματος θα φτιαξω σουπακι μανιταριων για πρωτο πιατο ραβιολια με πεστο και λαζανια με κιμα για δευτερα ως επιλογη σαλατα πρασινη με πορτοκαλι και σως κρεμας μπαλσαμικου κοκκινο κρασακι και για γλυκο φερτε εσεις μην τα κανω ολα εγω πχια
λογω εορτης του ιου του μπραμπ και του αγνωστου εορταζοντος του νηματος θα φτιαξω σουπακι μανιταριων για πρωτο πιατο ραβιολια με πεστο και λαζανια με κιμα για δευτερα ως επιλογη σαλατα πρασινη με πορτοκαλι και σως κρεμας μπαλσαμικου κοκκινο κρασακι και για γλυκο φερτε εσεις μην τα κανω ολα εγω πχια
Κοίτα να δεις ο πουτσομικρος κωλογερος προηγηθεί των μικροτσουτσουνιδων
Κλοπή καθαρή
Αγιογδυτης
Απατεώνας
Αφού δεν του σηκώνεται κ την μετράει πεσμένη είναι όλοι χαμένοι από χέρι![]()
![]()
![]()
σωστο....συμφωνωκαλησπερα σας...
.
αμα θες δηλ την πληρη αληθεια φταιει ο Μπλιζακης....αυτοι οι αριστοκρατες πλητουν πολυ ασχημα και για να διασκεδασουν περιπαιζουν το φτωχο λαο