iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.299
εγω απο το βουκολικο σεξ δεν εχω κανει ουτε το βουκολικο ουτε το σεξ![]()
εγω απο το βουκολικο σεξ δεν εχω κανει ουτε το βουκολικο ουτε το σεξ![]()
το παρελθον με εχει στοιχειωσει...ασε που τωρα που κοντευω τα 30 το οτι ειμαι φτωχος ασχημος και γαριδακιας δεν βοηθαει
Φίλε το παρελθόν δεν αλλάζει... Άλλαξε το μέλλον![]()
Μην το λες, οι γαρίδες είναι πολύ καλό δόλωμα ;)το παρελθον με εχει στοιχειωσει...ασε που τωρα που κοντευω τα 30 το οτι ειμαι φτωχος ασχημος και γαριδακιας δεν βοηθαει![]()
πάντα θεωρητικά... Μην το συζητάμεΟμιλείς εκ πείρας; Ή θεωρητικά;![]()
στο αλβανι στο χωραφι λες τωρα ειμαι τζιτζι μπειμπι εχει πουθενα εδω κοντα γουαι φαι να μπω μπου?πάντα θεωρητικά... Μην το συζητάμε
Φίλε το παρελθόν δεν αλλάζει... Άλλαξε το μέλλον![]()
όχι. Συνήθως τους λέω να μου ρίξουν ένα πουθτσον αλλά δεν έχω καταφέρει κ πολλά. Προτιμούν να μαζεύουν ελιέστο αλβανι στο χωραφι λες τωρα ειμαι τζιτζι μπειμπι εχει πουθενα εδω κοντα γουαι φαι να μπω μπου?![]()
ελα να μαζεψεις και τις δικιες μου αλλα πληρωνω μονο σε ειδος και δεν εννοω πουτσο, ελιες...όχι. Συνήθως τους λέω να μου ρίξουν ένα πουθτσον αλλά δεν έχω καταφέρει κ πολλά. Προτιμούν να μαζεύουν ελιέ
τι να τις κάνω. Θα έχεις κ άλλους εργάτες; την έχουν μεγάλη; τουλάχιστον να έχω κίνητρο χαχαχαελα να μαζεψεις και τις δικιες μου αλλα πληρωνω μονο σε ειδος και δεν εννοω πουτσο, ελιες...![]()
ναι θα ειναι πολλοι γκανγκμπανγκ που λενετι να τις κάνω. Θα έχεις κ άλλους εργάτες; την έχουν μεγάλη; τουλάχιστον να έχω κίνητρο χαχαχα
κριμα τυπε θα μπορουσες να ζησεις βουκολικους ερωτες με τη ερη τωρα στο χωριο![]()
Μα αυτό δεν κάνουμε; Το συζητάμεπάντα θεωρητικά... Μην το συζητάμε
Πιθανόν να σε έσωσα από "ξαφνικό" θάνατο, αλλά φοβάμαι μήπως σε καταδικασα σε αργό, πολύ αργό, θάνατο. :SΈνα μόνο θα σας πω, χθες ο κωλόγερος με έσωσε από βέβαιο θάνατο.
Είναι ένας μικρός θεός. Αδελφός.
Τίποτε άλλο.
όχι. Συνήθως τους λέω να μου ρίξουν ένα πουθτσον αλλά δεν έχω καταφέρει κ πολλά. Προτιμούν να μαζεύουν ελιέ