Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 200
- Πόντοι
- 166
τι λεει
τι λεει
ελα ρε να μιλησουμε για κανα βυζιτι λεει
ελα ρε να μιλησουμε για κανα βυζι
εδω τυπε η γεροντοκορη κανει αγρα πελατων να πουλησει κανα ντενεκε λαδι βιομηχανικο για βιολογικο αγουρελαιοτι λεει
θειο εμενα η λουκια (η ελια που εχω στο μπαλκονι) εχει κανει πανω απο 30 τεμαχια καρπο φετος...θα βγαλω την σεζον απο λαδι λες?θείο να τελειώσουμε με τις ελιές πρώτα
θειο εμενα η λουκια (η ελια που εχω στο μπαλκονι) εχει κανει πανω απο 30 τεμαχια καρπο φετος...θα βγαλω την σεζον απο λαδι λες?
κριμα τυπε θα μπορουσες να ζησεις βουκολικους ερωτες με τη ερη τωρα στο χωριοεγω απο ελιες και αλλα τετοια χωριάτικα δε ξερω. Η μονη επαφη που εχω με τα χωρια ειναι οτι απο εκει προερχονται τα τσιπουρα.
ειμαι ουρμπαν φλωρος
Θα της έβγαζε το λάδι;κριμα τυπε θα μπορουσες να ζησεις βουκολικους ερωτες με τη ερη τωρα στο χωριο![]()
χωριάτες είναι δρν είναι τυφλοίγια τους χωριατες εισαι μουναρα![]()
ουρμπαν φλώρος λέει χαχαχα χαχαχα χαχαχαεγω απο ελιες και αλλα τετοια χωριάτικα δε ξερω. Η μονη επαφη που εχω με τα χωρια ειναι οτι απο εκει προερχονται τα τσιπουρα.
ειμαι ουρμπαν φλωρος
Κι η Αθήνα κάποτε λεγόταν το μεγάλο χωριό ;)εξω απο τη γλυφαδα και πανω απο τη δροσια χωριο δε θεωρειται???
σαν το βουκολικό σεξ δεν έχειΘα της έβγαζε το λάδι;![]()
Ομιλείς εκ πείρας; Ή θεωρητικά;σαν το βουκολικό σεξ δεν έχει
λες τοτε να ειχα περισσοτερες ελπιδες να βρω γκομενα????Κι η Αθήνα κάποτε λεγόταν το μεγάλο χωριό ;)
λες τοτε να ειχα περισσοτερες ελπιδες να βρω γκομενα????