brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 15.171
- Πόντοι
- 2.606
μονο ο νικος ο παπαδακης αν και μπουστης οι αλλοι ολοι ειναι της σειραςμε την καμια..
μονο ο νικος ο παπαδακης αν και μπουστης οι αλλοι ολοι ειναι της σειραςμε την καμια..
τα λες αυτα σε μια γυναικα που βαζει γκλιτερ για να κοιμηθει;βρωμανε τα χνωτα τους εξαρχειο![]()
με την καμια..
εγω ωραιο κωλο σαν το παλαι ντε σπορΕις τοιαύτη περίπτωση θα έχεις κάνει μια κωλάρα να!!!![]()
και σακουλα στη μουρη για να κοιμηθει με παρεατα λες αυτα σε μια γυναικα που βαζει γκλιτερ για να κοιμηθει;![]()
ασε με καλε..
δεν αναβουμε φωτα το βραδυ σπιτι μονο αυτο σου λεωκαι σακουλα στη μουρη για να κοιμηθει με παρεα![]()
εγω ωραιο κωλο σαν το παλαι ντε σπορ![]()
δεν αναβουμε φωτα το βραδυ σπιτι μονο αυτο σου λεω![]()
τα λατρευω τα γλυκα αγιε και επισης μου αρεσουν κα τα γλυκοξινα φαγιαΜέχρι χωρητικότητας Μαρακανά, έχεις ακόμα τράτο για πολλά κέκια.![]()
σε γουσταρει η χωριατισσα κωστακη;τυποι τι να κανω με γιαλαντζι επωνυμη? της ειπα μωρη ουτε 5 σελιδες θρεντ δεν εχεις στο μπου και με κοιταξε περιεργα![]()
τυποι τι να κανω με γιαλαντζι επωνυμη? της ειπα μωρη ουτε 5 σελιδες θρεντ δεν εχεις στο μπου και με κοιταξε περιεργα![]()
τυποι τι να κανω με γιαλαντζι επωνυμη? της ειπα μωρη ουτε 5 σελιδες θρεντ δεν εχεις στο μπου και με κοιταξε περιεργα![]()
οι ο πιλατοθ μου τα αγαπαει τα γκλιτερ μουΤρομάζει ο γάτος από τα γκλίτερ;
λουλουδια,σοκολατακια,αρκουδακιτυποι τι να κανω με γιαλαντζι επωνυμη? της ειπα μωρη ουτε 5 σελιδες θρεντ δεν εχεις στο μπου και με κοιταξε περιεργα![]()
της ειπα οτι ειμαι εφοπλιστης αν μαθει πως ειμαι περιπτερας νομιζω πως οχισε γουσταρει η χωριατισσα κωστακη;
τα λατρευω τα γλυκα αγιε και επισης μου αρεσουν κα τα γλυκοξινα φαγια