erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
αναψε ενα κερι στον αγιο νειλο μπας και με δει κανεις σαν μουναρα χαχαχαχαχαχαχα
αναψε ενα κερι στον αγιο νειλο μπας και με δει κανεις σαν μουναρα χαχαχαχαχαχαχα
δεν θα πρεπε να μισεις και τις εξυπνες ?εγω τις μισω ολες με τις βυζαρες γιατι δεν εχω ιχνος βυζιου
το μελλον ειναι λαμπρο για τα μελη του νηματος...το ειπε στα ημερομηνια ο αυτιαςΘείο πότε θα μάθουμε προβλέψεις για το νέο έτος.
Το οποίο είναι και δίσεκτο... :S
το μελλον ειναι λαμπρο για τα μελη του νηματος...το ειπε στα ημερομηνια ο αυτιας
τη λαμπροβδομαδα θα το δουμε τυπε?το μελλον ειναι λαμπρο για τα μελη του νηματος...το ειπε στα ημερομηνια ο αυτιας
σφαζονται για παρτη σου αλλα θα σου βρω καλυτεροαναψε ενα κερι στον αγιο νειλο μπας και με δει κανεις σαν μουναρα χαχαχαχαχαχαχα
δεν εισαι θειος τουΘα μας παλαβώσει αυτή ρε ανηψούδι...
εμενα το τσιζ κεικΔεν μας ενδιαφέρει το μουνί.
Ο κώλος μας ενδιαφέρει.
:S κουκλος τυπεσφαζονται για παρτη σου αλλα θα σου βρω καλυτερο
Tι;;;;; Δεν θα ξημερωσουμε αυριο;;;;; :Sτο μελλον ειναι λαμπρο για τα μελη του νηματος...το ειπε στα ημερομηνια ο αυτιας
δεν εχω γνωμη μπραμπ..δεν μπορω να τον δω ερωτικα :S :S :S:S κουκλος τυπε
ολες τις μισω και κυριως αυτες που σου μιλανε και αναπνευουν διπλα σουδεν θα πρεπε να μισεις και τις εξυπνες ?![]()
με την καμια..σφαζονται για παρτη σου αλλα θα σου βρω καλυτερο
ολες τις μισω και κυριως αυτες που σου μιλανε και αναπνευουν διπλα σου![]()
ολες τις μισω και κυριως αυτες που σου μιλανε και αναπνευουν διπλα σου![]()
βρωμανε τα χνωτα τους εξαρχειοολες τις μισω και κυριως αυτες που σου μιλανε και αναπνευουν διπλα σου![]()
ε τον παρατησα δεν μου δινατε συμβουλες . δεν μπορω εγω θελω γραμμη υποστηριξηςΟ Νεοζηλανδός τι έγινε?
εμενα το τσιζ κεικ![]()