erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
το πισω γιατι ειναι μικρο;
Βάλτο ανάμεσα στα πόδια σου και ερχομαι
Μπά...
Δεν είναι παρθένα ή αγάμητη.
Κακογαμημένη είναι.
Τώρα που το σκέφτομαι... αν της ρίξει έναν καλό ο κ. Νικοτρίβης, ίσως και να ξελαμπικάρει (προς στιγμήν).
Στο γλυφομούνι τη βγάζωνα προσεχεις μην καταπιείς την μασέλα
εχει μανουαλ να διαβάσω;Δεν γνωρίζω, κυρία.
Μπορείτε πάντως να συνενοηθείτε και να τα χρησιμοποιείτε εναλάξ ... φαντάζομαι.
αυτο το μεγααααλη μην το λες ετσι ερεθιζομαιΜεγάάάάλη κουβέντα εξεστομίσατε...
ναι ε;Στο γλυφομούνι τη βγάζω
πήγαμε για μουνι αλλα ετσι οπως τα βλεπω παλι πουτσα θα φαμε
Εχω κατι για γλύψιμο μαζί μου πάντα
αυτο το μεγααααλη μην το λες ετσι ερεθιζομαι
ε έναν ιδιαίτερο τρόπο σχολίασε ο Στέφανος Αθανασιάδης το ταξίδι του στη Σερβία, προκειμένου να υποβληθεί σε θεραπεία από την πολυσυζητημένη μασέρ, Μαριάνα Κοβάσεβιτς.
Ο αρχηγός του Δικεφάλου, ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram την οποία συνόδευσε με την ατάκα «Πήγα σε μάγισσες και χαρτορίχτρες».
Θυμίζουμε ότι η Σέρβα μασέρ, ακολουθεί μια μέθοδο με πλακούντα αλόγου που ελαχιστοποιεί τον χρόνο αποθεραπείας των αθλητών, ενώ έχει πλούσιο πελατολόγιο με πασίγνωστους ποδοσφαιριστές. :o
Τότε ο κ. NICK TRIVE θα πάει για πρώτη φορά με παρθένα!
Φπούλι επειδή το παραδέχεσαι θα σου δωκω ενα 100 ρι να πας σε καμιά μασατζου, (έμαθα έχεις αδυναμία στις θεραπεύτριες.. ) μπας και παψεις να τον παιζεις ολη την ωραΟ πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται...
Εχω παρει και ζεκεδακια λόγω ελλειψεως δοντιών
Η Μαριάννα Κοβασεβιτς ειναι γνωστη για τις μεθοδους αυτες εδω και τουλαχιστον 15 χρονια.ε έναν ιδιαίτερο τρόπο σχολίασε ο Στέφανος Αθανασιάδης το ταξίδι του στη Σερβία, προκειμένου να υποβληθεί σε θεραπεία από την πολυσυζητημένη μασέρ, Μαριάνα Κοβάσεβιτς.
Ο αρχηγός του Δικεφάλου, ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram την οποία συνόδευσε με την ατάκα «Πήγα σε μάγισσες και χαρτορίχτρες».
Θυμίζουμε ότι η Σέρβα μασέρ, ακολουθεί μια μέθοδο με πλακούντα αλόγου που ελαχιστοποιεί τον χρόνο αποθεραπείας των αθλητών, ενώ έχει πλούσιο πελατολόγιο με πασίγνωστους ποδοσφαιριστές. :o