erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Δεν είχαμε καρδινάλιο :o Και η καθολική εκκλησία μαζί μας;64 στους 126 είναι τέλειοι, τελικά είμαστε όμορφος λαός!!!!
Δεν είχαμε καρδινάλιο :o Και η καθολική εκκλησία μαζί μας;64 στους 126 είναι τέλειοι, τελικά είμαστε όμορφος λαός!!!!
οσονούπω και βουδιστή!Δεν είχαμε καρδινάλιο :o Και η καθολική εκκλησία μαζί μας;
λολιποπ οχι χαχαχαχαχαχαχαχχα ακου λολιποπεχει κανεις android 5.0.2 lolipop να μας πει την γνωμη του!?
καμία πίπα προτείνεις;
Έλα ρε. Αστο για σημερα, εχω ένα πιάσιμο και λέω να παω για τρίψιμοτριβη? busterd ? .....παμε για μπριζολακια!
Λεγε τετοια να εμφανιστουν οι γεροπηδηκουλες!.....Εγω την προτεινω ....αλλα στην ηλικια που ειναι τα σαπιοκαραβα ?!.....στακα Τουρκο να γιομισω ! ...θα ειναι η ολη φαση!
χαχαχαχαχαχαχχαχαχχαχαχαχχ βασανισμένα γηρατειά ..
Έλα ρε. Αστο για σημερα, εχω ένα πιάσιμο και λέω να παω για τρίψιμο
Τωρα αν σας πω οτι τον παιρνετε ...... θα ενοχληθειτε?!
ε...λοιπον τον παιρνετε ! αι σιχτιρ καθε φορα που μπαινω δεν μιλαει κανενας !! ΣΚΑΤΟΓΕΡΟΙ.....
Στο σχολείο δεν σας έμαθαν να σέβεσθε την τρίτη ηλικία, αγενέστατα πλάσματα;
τον εχω δεσει στο κρεββάτιΠου είναι ο συνάδελφός μου, κ. raopau, για να μας συμπαρασταθεί;
εσενα μπλιζ που πηρα ενα αυνανιστη πισινο.Απο ευγένεια
Ποια είναι η αγαπημένη στάση του κάθε άνδρα; Φυσικά "στα τέσσερα"! Ακριβώς για το λόγο αυτό έχει δημιουργηθεί ένας μοναδικός Αυνανιστής! Είναι φτιαγμένος από Cyber δέρμα – απίστευτο υλικό το οποίο δεν διαφέρει από την ανθρώπινη σάρκα.
Ο πισινός είναι καλά σχεδιασμένος και έχει 2 ανοίγματα για είσοδο – κόλπο και πρωκτό. Είναι εξαιρετικά ρεαλιστικό γλυπτό και ακριβή αντίγραφο της θηλυκής σάρκας. Μπορείτε να ασκήσετε μαζί του κολπικό και πρωκτικό σεξ ελευθερα. Κατάλληλο για όλους. Μέσα ο κόλπος και ο πρωκτός είναι καλυμμένοι με ανάγλυφη επιφάνεια, η οποία θα κάνει ακόμα πιο αισθησιακή και διασκεδαστική την σεξουαλική πράξη. Συνιστάται να χρησιμοποιείτε ένα λιπαντικό με βάση το νερό.Με τον Αυνανιστή δεν θα υπάρχουν πια ταμπού στο σεξ και το σημαντικότερο - από εδώ και πέρα δεν θα ακούσετε ξανά “Όχι” όταν έχετε σεξουαλικές διάθεσης! Τι θα μπορούσε να είναι καλύτερο από αυτό για έναν άντρα;
Πλάτος: 18 εκ.
Μήκος: 15 εκ.
'Υψος: 8 εκ.
Χρώμα: δέρματος
Μολις παραλάβω το δικο μου δωρο για αυξητικη βυζιωνανε, μην ερθω με την πλακα και γινω ρεζιλιΘα έλθετε στο γραφείο μου να μου το παραδώσετε, κυρία;
Βάλτο ανάμεσα στα πόδια σου και ερχομαιελα νικ σου πηρα δωρο
ρεαλιστικό αιδοίο Lollita Vibe + δώρο σεξ περιοδικό
ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU):081003
Διαθεσιμότητα:Σε Απόθεμα
Lollita Vibe είναι ρεαλιστικό αιδοίο και είναι κατασκευασμένο από Cyber δέρμα για πιο φυσικά αποτελέσματα.Διαθέτει πολυδύναμο βιμπρο αυγό ,ενώ οι στεναγμοί και η δόνηση ελέγχονται από ένα ποτενσιόμετρο. Απολαύστε κάθε στιγμή ηδονής που θα σας προκαλέσει η αχόρταγη αυτή παιχνιδιάρα.
Παράδοση σε διακριτική συσκευασία