Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.583
Πόντοι
12.756
εγώ όπου έχω πάει.. Φουλ
αποψη μου ειναι οτι θα επικρατησει ο νομος και ισως γινει παραχωρηση να υπαρχουν και ξεχωριστες αιθουσες για τους καπνιστες...Ιδωμεν
:S :S :S

https://[URL unfurl="true"]www.newsit.gr/wp-content/uploads/2019/11/diavata1-1-768x527.jpg[/img[/URL]]
[/quote] :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Ο δε κλαπαρχιδις πιστεύει ότι του τρώνε οι λαθρο τις γκόμενές. Παιδιά αρχίζω και πιστεύω ότι ο αντρικός πληθυσμός έχει νοητικό πρόβλημα με αυτά που ακούω κ βλέπω..

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.122
Πόντοι
1.206
Ο δε κλαπαρχιδις πιστεύει ότι του τρώνε οι λαθρο τις γκόμενές. Παιδιά αρχίζω και πιστεύω ότι ο αντρικός πληθυσμός έχει νοητικό πρόβλημα με αυτά που ακούω κ βλέπω..

Είχα ξαναπει πριν καιρό κάτι για τα γκομενικά:
Ότι φταίνε ΚΑΙ οι άντρες.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Είχα ξαναπει πριν καιρό κάτι για τα γκομενικά:
Ότι φταίνε ΚΑΙ οι άντρες.
άσχετα με τα γκομενικα πίστευα ότι το αντρικό φύλλο ήταν στα καλά του. Αλλά παρατηρώ ότι έχετε σαλτάρει κ εσείς άσχημα.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.583
Πόντοι
12.756
:grin:Κανω σουμα τι εχουμε διαβασει μεχρι τωρα..
φταινε οι λαθρομεταναστες που δεν γαμαμε,οι ζωντοχηρες και δη αυτες με παιδια ειναι τελειωμενες και οποιος τις γαμει και κανει σχεση ειναι ξεφτυλας και τελειωμενος,γαμας ευκολα μονο με λεφτα,καμακι δεν κανεις πουθενα αν δεν κυκλοφορεις με γκομενετο να σε κοζαρουν και αν εισαι μονος καμακωνεις μονο αν ξες τον μαγαζατορα... :orchestra:

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.122
Πόντοι
1.206
άσχετα με τα γκομενικα πίστευα ότι το αντρικό φύλλο ήταν στα καλά του. Αλλά παρατηρώ ότι έχετε σαλτάρει κ εσείς άσχημα.

To βλέπω και σε μερικούς στις ηλικίες μου,όντας νέος.Βρίσκουν ότι δικαιολογία θες.
Βεβαια για την σημερινή κατάσταση στα γκομενικά οφείλονται κατ'εμέ και τα 2 φύλα.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
φταινε οι λαθρομεταναστες που δεν γαμαμε,οι ζωντοχηρες και δη αυτες με παιδια ειναι τελειωμενες και οποιος τις γαμει και κανει σχεση ειναι ξεφτυλας και τελειωμενος,γαμας ευκολα μονο με λεφτα,καμακι δεν κανεις πουθενα αν δεν κυκλοφορεις με γκομενετο να σε κοζαρουν και αν εισαι μονος καμακωνεις μονο αν ξες τον μαγαζατορα... :orchestra:
έχουμε ακούσει πολλά περισσότερα.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.122
Πόντοι
1.206

Αυτά περί γκομενέτου και μαγαζάτορα είναι αποφθέγματα του Καπαμαρού σεντονάκια Σαββίδη?

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.583
Πόντοι
12.756

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
To βλέπω και σε μερικούς στις ηλικίες μου,όντας νέος.Βρίσκουν ότι δικαιολογία θες.
Βεβαια για την σημερινή κατάσταση στα γκομενικά οφείλονται κατ'εμέ και τα 2 φύλα.
οφείλεται η μλκια που δέρνει τον καθένα. Αν εγώ δεν σε θέλω και σε παίζω γιατί μπορώ είμαι μαλακω. Και οφείλεται στο σκατο χαρακτήρα μου

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Αν εσύ ψάχνεις μια κοπέλα εντάξει αλλά όταν στην πέφτει ασχολησε με την πουτανιτσα η οποία σε καβλωνει και έχει μάθει να σε χειρίζεται καλή σου χώνεψη. Μετά όταν την φας πιες και μια σόδα.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.122
Πόντοι
1.206
οφείλεται η μλκια που δέρνει τον καθένα. Αν εγώ δεν σε θέλω και σε παίζω γιατί μπορώ είμαι μαλακω. Και οφείλεται στο σκατο χαρακτήρα μου

Το μυαλό είναι πάνω από όλα.
Εμένα με ενοχλεί όταν μερικοί θελουν κάτι πολύ πάνω από το level τους.
Ή που θέλουν κάτι χωρίς κόπο.
Και για τις 2 περιπτώσεις παρε παράδειγμα τον Sad Man.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.369
Πόντοι
5.506
Όταν οι 9 στις 10 λένε "θέλω να μου δείχνει το ενδιαφέρον του αλλά να με φτύνει και από λίγο" το παιχνίδι είναι ήδη χαμένο.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.122
Πόντοι
1.206
Όταν οι 9 στις 10 λένε "θέλω να μου δείχνει το ενδιαφέρον του αλλά να με φτύνει και από λίγο" το παιχνίδι είναι ήδη χαμένο.

Αμφότερες πλευρές φταίνε,γενικότερα.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.583
Πόντοι
12.756
γυναικες για να γαμησουμε βρισκουμε,αντρες για να γαμηθουν οι γυναικες υπαρχουν..απο εκει και περα για το κατι παραπανω θελει ψαξιμο και οι επιλογες ειναι πολυ λιγοτερες

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
γυναικες για να γαμησουμε βρισκουμε,αντρες για να γαμηθουν οι γυναικες υπαρχουν..απο εκει και περα για το κατι παραπανω θελει ψαξιμο και οι επιλογες ειναι πολυ λιγοτερες
σωστά. Έτσι ακριβώς

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.122
Πόντοι
1.206

Εσύ πριν ξέχασες την κορυφαία δικαιολογία:
Ότι φταίει το δυτικοκεντρικό καπιταλιστικό μίσανδρο φεμινιστικό σύστημα που εμποδίζει χιλιάδες άρρενες να γαμήσουν.
Ετσι θα έλεγε μια ψυχή εδώ μέσα.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.583
Πόντοι
12.756
σωστά. Έτσι ακριβώς
:hi:
Εσύ πριν ξέχασες την κορυφαία δικαιολογία:
Ότι φταίει το δυτικοκεντρικό καπιταλιστικό μίσανδρο φεμινιστικό σύστημα που εμποδίζει χιλιάδες άρρενες να γαμήσουν.
Ετσι θα έλεγε μια ψυχή εδώ μέσα.
:2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom