erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
:S :S :S
https://[URL unfurl="true"]www.newsit.gr/wp-content/uploads/2019/11/diavata1-1-768x527.jpg[/img[/URL]]
[/quote]κλαίω....
https://[URL unfurl="true"]www.newsit.gr/wp-content/uploads/2019/11/diavata1-1-768x527.jpg[/img[/URL]]
[/quote]κλαίω....
αποψη μου ειναι οτι θα επικρατησει ο νομος και ισως γινει παραχωρηση να υπαρχουν και ξεχωριστες αιθουσες για τους καπνιστες...Ιδωμενεγώ όπου έχω πάει.. Φουλ
[/quote] :2funny:
Ο δε κλαπαρχιδις πιστεύει ότι του τρώνε οι λαθρο τις γκόμενές. Παιδιά αρχίζω και πιστεύω ότι ο αντρικός πληθυσμός έχει νοητικό πρόβλημα με αυτά που ακούω κ βλέπω..
άσχετα με τα γκομενικα πίστευα ότι το αντρικό φύλλο ήταν στα καλά του. Αλλά παρατηρώ ότι έχετε σαλτάρει κ εσείς άσχημα.Είχα ξαναπει πριν καιρό κάτι για τα γκομενικά:
Ότι φταίνε ΚΑΙ οι άντρες.
άσχετα με τα γκομενικα πίστευα ότι το αντρικό φύλλο ήταν στα καλά του. Αλλά παρατηρώ ότι έχετε σαλτάρει κ εσείς άσχημα.
έχουμε ακούσει πολλά περισσότερα.Κανω σουμα τι εχουμε διαβασει μεχρι τωρα..
φταινε οι λαθρομεταναστες που δεν γαμαμε,οι ζωντοχηρες και δη αυτες με παιδια ειναι τελειωμενες και οποιος τις γαμει και κανει σχεση ειναι ξεφτυλας και τελειωμενος,γαμας ευκολα μονο με λεφτα,καμακι δεν κανεις πουθενα αν δεν κυκλοφορεις με γκομενετο να σε κοζαρουν και αν εισαι μονος καμακωνεις μονο αν ξες τον μαγαζατορα...![]()
Κανω σουμα τι εχουμε διαβασει μεχρι τωρα..
φταινε οι λαθρομεταναστες που δεν γαμαμε,οι ζωντοχηρες και δη αυτες με παιδια ειναι τελειωμενες και οποιος τις γαμει και κανει σχεση ειναι ξεφτυλας και τελειωμενος,γαμας ευκολα μονο με λεφτα,καμακι δεν κανεις πουθενα αν δεν κυκλοφορεις με γκομενετο να σε κοζαρουν και αν εισαι μονος καμακωνεις μονο αν ξες τον μαγαζατορα...![]()
ισχυει..έχουμε ακούσει πολλά περισσότερα.
δεν θυμαμαι απλα εκανα σουμα αυτα που θυμαμαιΑυτά περί γκομενέτου και μαγαζάτορα είναι αποφθέγματα του Καπαμαρού σεντονάκια Σαββίδη?
οφείλεται η μλκια που δέρνει τον καθένα. Αν εγώ δεν σε θέλω και σε παίζω γιατί μπορώ είμαι μαλακω. Και οφείλεται στο σκατο χαρακτήρα μουTo βλέπω και σε μερικούς στις ηλικίες μου,όντας νέος.Βρίσκουν ότι δικαιολογία θες.
Βεβαια για την σημερινή κατάσταση στα γκομενικά οφείλονται κατ'εμέ και τα 2 φύλα.
οφείλεται η μλκια που δέρνει τον καθένα. Αν εγώ δεν σε θέλω και σε παίζω γιατί μπορώ είμαι μαλακω. Και οφείλεται στο σκατο χαρακτήρα μου
Όταν οι 9 στις 10 λένε "θέλω να μου δείχνει το ενδιαφέρον του αλλά να με φτύνει και από λίγο" το παιχνίδι είναι ήδη χαμένο.
δεν τα μπορώ αυτά μου γυρίζουν τα άντεραΌταν οι 9 στις 10 λένε "θέλω να μου δείχνει το ενδιαφέρον του αλλά να με φτύνει και από λίγο" το παιχνίδι είναι ήδη χαμένο.
σωστά. Έτσι ακριβώςγυναικες για να γαμησουμε βρισκουμε,αντρες για να γαμηθουν οι γυναικες υπαρχουν..απο εκει και περα για το κατι παραπανω θελει ψαξιμο και οι επιλογες ειναι πολυ λιγοτερες
γυναικες για να γαμησουμε βρισκουμε,αντρες για να γαμηθουν οι γυναικες υπαρχουν..απο εκει και περα για το κατι παραπανω θελει ψαξιμο και οι επιλογες ειναι πολυ λιγοτερες
σωστά. Έτσι ακριβώς
Εσύ πριν ξέχασες την κορυφαία δικαιολογία:
Ότι φταίει το δυτικοκεντρικό καπιταλιστικό μίσανδρο φεμινιστικό σύστημα που εμποδίζει χιλιάδες άρρενες να γαμήσουν.
Ετσι θα έλεγε μια ψυχή εδώ μέσα.