erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
μου τα έχει σκάσει άσχημα η σελήνη τρουμπ χαχαχαλες ε? γιατι και εγω καπως περιεργα υην εχω ακουσει...
μου τα έχει σκάσει άσχημα η σελήνη τρουμπ χαχαχαλες ε? γιατι και εγω καπως περιεργα υην εχω ακουσει...
ολα ειναι θεμα χημειας...μου τα έχει σκάσει άσχημα η σελήνη τρουμπ χαχαχα
Είχα μια κηδεία χθες, δικό μου άνθρωπο και είναι ο Ερμής ανάδρομοςωπα ο βαρύς κ ασήκωτος χαχαχα
γλυκιέ μου σιθ... Συλλυπητήρια. Ο Ερμής γαμιεται σίγουραΕίχα μια κηδεία χθες, δικό μου άνθρωπο και είναι ο Ερμής ανάδρομος![]()
τιγκα στους μαλακες ειναι η πατριδαΟι άλλοι στα διαβατα μλκα έχουν σαλτάρει τελείως πραγματικά;; πήγαν έφαγαν σουβλάκια ως ένδειξη διαμαρτυρίας; δεν ξέρω τι να πρωτοπώ..
φουλ πραγματικάτιγκα στους μαλακες ειναι η πατριδα
Να σαι καλά ρε Έρηγλυκιέ μου σιθ... Συλλυπητήρια. Ο Ερμής γαμιεται σίγουρα
στηριζωΒγαίνει λέει νόμος να κινείται η μουσική στα κέντρα διασκεδάσης στα πλαίσια της κοινής ησυχίας. Γνώμη σας
γιατί στηρίζει ρε φίλε εμείς που θα ξενυχταμε;στηριζω
στα μαγαζια με χαμηλη μουσικηγιατί στηρίζει ρε φίλε εμείς που θα ξενυχταμε;
αφού καθόλου δρν θα αφήνουν τι χαμηλήστα μαγαζια με χαμηλη μουσικη![]()
αληθεια;νομιζα οτι απλα θα χαμηλωνουν την ενταση..μαλακια αυτο δεν στεκει χωρις μουσικη μαγαζιαφού καθόλου δρν θα αφήνουν τι χαμηλή
έτσι καταλάβα. Τώρα θα δούμε.αληθεια;νομιζα οτι απλα θα χαμηλωνουν την ενταση..μαλακια αυτο δεν στεκει χωρις μουσικη μαγαζι
θα πεσει γελιο να ξες..να δω τι θα πρωτοελεγχουνε..τσιγαρο,μουσικη..έτσι καταλάβα. Τώρα θα δούμε.
τι τσιγάρο μωρέ όλοι καπνίζουν μέσα.θα πεσει γελιο να ξες..να δω τι θα πρωτοελεγχουνε..τσιγαρο,μουσικη..
στο κεντρο οχι,Γλυφαδα οχιστα περισσοτερα αλλα ειναι αληθεια ακομα θελει δρομο η απαγορευσητι τσιγάρο μωρέ όλοι καπνίζουν μέσα.
:S :S :SΟι άλλοι στα διαβατα μλκα έχουν σαλτάρει τελείως πραγματικά;; πήγαν έφαγαν σουβλάκια ως ένδειξη διαμαρτυρίας; δεν ξέρω τι να πρωτοπώ..
εγώ όπου έχω πάει.. Φουλστο κεντρο οχι,Γλυφαδα οχιστα περισσοτερα αλλα ειναι αληθεια ακομα θελει δρομο η απαγορευση