Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 13.126
- Πόντοι
- 2.606
Κρίμα και θα σου γνώριζα την Ιωάννα αλλά χωρίς πουλί τι να σε κάνει
Κράτα την για τον Σαούλ
ο βασιλοφρων δουλεύει και χωράφι. Από κρίση εδώ μέσα σκίζειςδεν νομιζω να ειναι σαν τον ζαμπιδη ο βασιλοφρων..πιο πολυ για κανας πουλοβερακιας μου κανει...
πρεπει να βαλεις κιλα,ενα 5αρι οπωσδηποτεδεν νομιζω να ειναι σαν τον ζαμπιδη ο βασιλοφρων..πιο πολυ για κανας πουλοβερακιας μου κανει...
Ρε Τάκη το σκαρί σκέτο τι να σου κάνει?
Το θέμα είναι να ξέρεις να βαράς και σαν mma.
Θα ξέρεις ότι υπάρχουν και κάτι τάπες που δεν σου γεμίζουν το μάτι αλλά αν αρχίσουν...
δεν ήξερα ότι του αρέσει. Η Ιωάννα έχει κωλαραΚράτα την για τον Σαούλ![]()
δεν ήξερα ότι του αρέσει. Η Ιωάννα έχει κωλαρα
πρεπει να βαλεις κιλα,ενα 5αρι οπωσδηποτε
εντωμεταξύ είναι πολύ πιο όμορφη από κοντά.Ενδιαφέρον...![]()
Ρε τυπε στη δικια σου περιπτωση δεν χρειαζεται τιποτα απ'ολα αυτα,μονο υπομονη μεχρι να φυσηξει πανω απο 5 μποφορε ναι εννοειται..,αμα ο αλλος ξερει απο πολεμικες τεχνες ή ειναι ψημενος στα ξυλικια σε μαγαζια, δρομους και ετσι, σε εχει κανει μπαουλο...
Ρε τυπε στη δικια σου περιπτωση δεν χρειαζεται τιποτα απ'ολα αυτα,μονο υπομονη μεχρι να φυσηξει πανω απο 5 μποφορ![]()
εντωμεταξύ είναι πολύ πιο όμορφη από κοντά.
μια θεία μου μην ασχολείσαιιωαννα ειναι η γατα σου?
θα του εκλανες Μια μαντρα άρχιδια όπως λένε και και στο χωριό μου..αμα σε πετυχαινα σε κανα γηπεδο μωρη χαμουρα βαζελα, θα σε πηγαινα πιπα κωλο εμπλοκη![]()
φατσα ρε. Σωματαρα έχει έτσι κι αλλιώςΑπό ποια πλευρά εννοείς?![]()
Τυπε ραντεβου θανατου δινω μονο Λακης σταϊλ ,σε πλατεια κ με τον μπαμπουινο της Λαναρα μεσα σε παρακειμενα σταθμευμενο τζιπαμα σε πετυχαινα σε κανα γηπεδο μωρη χαμουρα βαζελα, θα σε πηγαινα πιπα κωλο εμπλοκη![]()
να δίνεις σε τράπεζα με επιταγέςΤυπε ραντεβου θανατου δινω μονο Λακης σταϊλ ,σε πλατεια κ με τον μπαμπουινο της Λαναρα μεσα σε παρακειμενα σταθμευμενο τζιπ![]()
![]()
![]()
να δίνεις σε τράπεζα με επιταγές
Έστιν ο πόλεμος ουχ όπλων το πλέον, αλλά δαπάνηςνα δίνεις σε τράπεζα με επιταγές