tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.828
- Πόντοι
- 606
τωρα πετας γαρυφαλλα στον σπυρο παπαδοπουλο στη τηλεοραση..Τότε δεν υπήρχε πεθερά...ημουν ελεύθερο πουλί.. Τσίου, τσίου...![]()
τωρα πετας γαρυφαλλα στον σπυρο παπαδοπουλο στη τηλεοραση..Τότε δεν υπήρχε πεθερά...ημουν ελεύθερο πουλί.. Τσίου, τσίου...![]()
καλά αυτό.. Να το περιμένετε. Εδώ θα έρθει να κλαφτειμαλακα αν εχεις ακομα θεμα χωρις πλακα να το κοιταξεις...μην σου γαμηθει η κυρα εκει στα χαλαρα ποτακια :-![]()
Τυχερος ο μπαμπουινος,απ'του χαρου τα δοντια γλιτωσε :S
τωρα πετας γαρυφαλλα στον σπυρο παπαδοπουλο στη τηλεοραση..
λες;το απευχομαι μετα βδελυγμιας αυτο :-καλά αυτό.. Να το περιμένετε. Εδώ θα έρθει να κλαφτει
τωρα πετας γαρυφαλλα στον σπυρο παπαδοπουλο στη τηλεοραση..
Πιστευεις οτι φταιει η πεθερα και η καταπιεση της που το πουλι δεν κελαηδαει πια οσο παλια?Τότε δεν υπήρχε πεθερά...ημουν ελεύθερο πουλί.. Τσίου, τσίου...![]()
Τυχερος ο μπαμπουινος,απ'του χαρου τα δοντια γλιτωσε :S
Λογικά θα με ισοπεδωνε γιατί φαινόταν αγριάνθρωπος... Αλλά και εγω δεν μασάω, άμα ειναι για μουνι χωνομαι..![]()
Είσαι πάνω από 100 κιλά και πάνω από 180 ύψος?
η ελεγεία της κότας190 με 80κατι κιλα
Ο άλλος όμως ήταν ντουλαπας
Καλα ρε μαλακα δεν σε ταϊζουν σπιτι ?ελεος190 με 80κατι κιλα
190 με 80κατι κιλα
190 με 80κατι κιλα
η ελεγεία της κότας
Καλα ρε μαλακα δεν σε ταϊζουν σπιτι ?ελεος![]()
![]()
Και ο κμαν κάτι τέτοια έλεγε πριν ανεβάσει φωτογραφίες του και αποκαλυφθεί οτι είναι ντερέκι (για πυγμαίος).
καλά εσύ πίσω από το πληκτρολόγιο έχεις και τον ζαμπιδηΈχω σκαρί Άντερσον Σίλβα από mma...αμα δεν είσαι επαγγελματίας πυγμάχος, σε έχω να ξες...
Έχω σκαρί Άντερσον Σίλβα από mma...αμα δεν είσαι επαγγελματίας πυγμάχος, σε έχω να ξες...
καλά εσύ πίσω από το πληκτρολόγιο έχεις και τον ζαμπιδη