Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (0 μέλη και 46 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
ελπίζω καποιος να μου απαντησει μεγαλη χοντρη και σκληρη  :tooth: :tooth: :tooth: :2funny: :2funny:

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
13.086
Πόντοι
2.606
όλοι με την ελπίδα ζουν...

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
13.086
Πόντοι
2.606
ναι αλλα δεν βλεπω φως :grin:

μερικές φορές μπορεί να φταίει το σημείο από το οποίο κοιτάζεις, με μια μικρή αλλαγή ... τσουπ ... να και το φως!
[size=3pt](τώρα αν κατάλαβες τίποτα...  :S )[/size]

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
μερικές φορές μπορεί να φταίει το σημείο από το οποίο κοιτάζεις, με μια μικρή αλλαγή ... τσουπ ... να και το φως!
[size=3pt](τώρα αν κατάλαβες τίποτα...  :S )[/size]
ειμαι και λιγο μυωπθ :2funny:

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
13.086
Πόντοι
2.606
Αυτός φαίνεται γυρίζει ταινίες μόνο για να τον παίζει.... :2funny: :2funny:

O Robert Pattinson στην πρώτη σκηνή της νέας του ταινίας για κάποιο λόγο δε σταματά να αυνανίζεται
Εν τω μεταξύ αυτοϊκανοποιείται και στις τέσσερις τελευταίες του ταινίες

Η ηθοποιία προφανώς απαιτεί θυσίες αλλά καμια φορά μπορεί να σε κάνει να περάσεις και ασταμάτητα καλά όπως στην περίπτωση του Robert Pattinson που στις τελευταίες του τέσσερις ταινίες η υπόθεση τον θέλει γενικά να αυνανίζεται, ενώ στην πιο πρόσφατη που έχει πρωτότυπο τίτλο  ‘The Lighthouse’ με αυτή τη σκηνή ξεκινά το έργο.

Φανταζόμαστε χωρίς να το έχουμε δει ακόμη ότι θα είναι καθηλωτικό. Τι ακριβώς όμως συμβαίνει με τα σενάρια και τις σκηνοθεσίες που βάζουν τον Pattinson μόνιμα τώρα τελευταία να αυτοϊκανοποιείται; Το κάνει μήπως ιδιαίτερα καλά; Πείθει με την υποκριτική του; :S :S Mήπως πραγματικά το ζει; Ο ίδιος έκανε κάποιες δηλώσεις σχετικά:

H ερώτηση που του τέθηκε από την εφημερίδα “New York Times” ήταν ξεκάθαρη: “Πως πήγε η πρώτη μέρα στα γυρίσματα της ταινίας “The Lighthouse”;

Ο 33χρονος ηθοποιός αφοπλιστικά απάντησε: ” Λοιπόν να σας πω, στο πρώτο μου γύρισμα, έπρεπε να αυνανιστώ άγρια. Είναι πάντα καλό να κάνεις κάτι εντυπωσιακό στην αρχή του έργου για να γίνεται δυναμικό ξεκίνημα. Έτσι λοιπόν άρχισα να κάνω αυτό που είχαμε προβάρει αλλά λίγο αργότερα είδα ότι επικρατούσε τριγύρω μου ένα κάποιο σοκ. Εν τω μεταξύ εγώ δε σταμάτησα να αυνανίζομαι επειδή κανείς δε μου είπε να σταματήσω, οπότε είπα να συνεχίσω να κάνω αυτό που ξεκίνησα.”

Σε μια άλλη συνέντευξη που έδωσε στο Variety είχε πει: “Στις τρεις ή τέσσερις τελευταίες μου ταινίες έχω σκηνές στις οποίες συνεχώς αυτοϊκανοποιούμαι. Το έκανα στις: ‘High Life.’ I did it in ‘Damsel.’ And ‘The Devil All the Time’ πράγμα όμως που συνειδητοποίησα μόλις έφτασα στην τέταρτη φορά που χρειαζόταν να το ξανακάνω.

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
229
Πόντοι
36
οχι λαρυ μου φυσικα πανε οι παλιες καλες εποχες που μας πηδουσε λιγο ο μπαμπης

ποσο δικιο εχεις !!!!!

αυτος ο μπαμπης βολευε πολλη κοσμο!!!!!

εφυγε και τωρα το χαος!!!!!!

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
229
Πόντοι
36
τι ειναι παλι και αυτο καθε μεσημερι να πειναμε!!!!!

θα ασπασθω τον Ταοισμο για να κανω την αυτοδιαχειρηση των αναγκων μου  πεινας σεξ διψας χρηματων θα ζω μοναχα με σκεψεις και γιογκα!!!!

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
229
Πόντοι
36
γιατι ερι μην σε λενε Ελενα Χατζη να καμουμε σχεση να με φτυσεις και μετα να γραφω στο ποστ αν εχω κανει σχεση με εκδιδομενη!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom