blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
θειε δωσε κατι που ειναι παρασκευη σημερα και πρεπει να πληρωσω την μολδαβη τροφο
Η συνεχιζόμενη άγνοιά σας περί των τεκταινομένων εις την πόλιν τούτην συνεχίζεται.
Μετά την συνεχιζόμενην επιμονήν σας να αποκαλείτε το χαμαιτυπείο, που σερβίρει σφαιρίδια, εστιατόριο, τώρα αποκαλύπτεται και η γεωγραφική άγνοιά σας.
Εν πάση περιπτώσει οφείλετε να γνωρίζετε ότι η Καλαμαριά με την συνοικίαν Χαριλάου δεν συνδέονται με μέσα μαζικής μεταφοράς []. Η Καλαμαριά κατοικείται από ανθρώπους ενώ η συνοικία Χαριλάου από ερπετά τινα. >
![]()
τι εγινε τυπε εμεινες μηπως κι εσυ απο πολλαπλασιαστες?καλημεριζω νευριασμενος και λιγο καυλωμενος![]()
![]()
απο πλακετα.... :Sπενηντα ευρω και σε λιγο καιρο παλι πισω να αλλαξω εξαρτημα :Sτι εγινε τυπε εμεινες μηπως κι εσυ απο πολλαπλασιαστες?![]()
παιδια υπαρχουν βλαβες 50 ευρω?απο πλακετα.... :Sπενηντα ευρω και σε λιγο καιρο παλι πισω να αλλαξω εξαρτημα :S
εχω πληρωσει σε 10 μηνες 1500 ευρω για το αυτοκινητο μου οσο κανει να το αγορασεις μεταχειρισμενο :S :Sπαιδια υπαρχουν βλαβες 50 ευρω?![]()
εχω πληρωσει σε 10 μηνες 1500 ευρω για το αυτοκινητο μου οσο κανει να το αγορασεις μεταχειρισμενο :S :S