sithlord
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.038
- Πόντοι
- 16.596
Να το κοιτάξετε αυτό, μπορεί να είναι παθολογικόπολλες φορες ξυπναω νωρις την Κυριακη επειδη πεταγομενα απο τον υπνο μου και φωναζω βυζια
Να το κοιτάξετε αυτό, μπορεί να είναι παθολογικόπολλες φορες ξυπναω νωρις την Κυριακη επειδη πεταγομενα απο τον υπνο μου και φωναζω βυζια
ειχει μια φιλη φαιη που ηταν πολυ δυνατο εκει να δεις βυζια σε τρίκλινο κοιμόσουν....Φευ...
Αυτά είναιειχει μια φιλη φαιη που ηταν πολυ δυνατο εκει να δεις βυζια σε τρίκλινο κοιμόσουν....
Μη μου τον τρομάζεις...Να το κοιτάξετε αυτό, μπορεί να είναι παθολογικό![]()
Μη μου τον τρομάζεις...
οχι το εχω ψαξει η χρονια στερησηΝα το κοιτάξετε αυτό, μπορεί να είναι παθολογικό![]()
Πώς είμαστε σήμερα;
Άστα,το ίδιο έχω πάθει κι εγώ με τοοχι το εχω ψαξει η χρονια στερηση![]()
same all, καφές, τσιγάρο, κιθάρα...να περάσει η μέρα :-Πώς είμαστε σήμερα;
Γιατί να περάσει; Να έρθει η Δευτέρα;same all, καφές, τσιγάρο, κιθάρα...να περάσει η μέρα :-
οχι το εχω ψαξει η χρονια στερηση![]()
Κοιτάξτε να με κολλήσετε στερητικό σύνδρομο!!!Άστα,το ίδιο έχω πάθει κι εγώ με το... :S
Αναπόφευκτο είναι ρε φίλε.Γιατί να περάσει; Να έρθει η Δευτέρα;![]()
Δεν έχεις ανάγκη εσύ, έχεις επιλογές ;)Κοιτάξτε να με κολλήσετε στερητικό σύνδρομο!!!
Σοφά λόγιαΑναπόφευκτο είναι ρε φίλε.
Ο χρόνος δεν σταματά ποτέ,μόνο το πώς περνάει έχει σημασία![]()
Θα με ματιάσετεΔεν έχεις ανάγκη εσύ, έχεις επιλογές ;)
Εδώ πάνω η απόπειρα συνεύρεσης έχει καταντήσει σαν το τζόκερ.Σοφά λόγια![]()
Αν σου κάτσει όμως;Εδώ πάνω η απόπειρα συνεύρεσης έχει καταντήσει σαν το τζόκερ.
Αναπόφευκτο είναι ρε φίλε.
Ο χρόνος δεν σταματά ποτέ,μόνο το πώς περνάει έχει σημασία![]()
Καλημέρα τζιμάραΣωστος![]()
Εμ αυτό ελπίζω και τελικά τα καίω εδώ κι εκεί σε αποτυχημένες συνευρέσεις που συν τοις άλλοις με ρίχνουν και ψυχολογικά :SΑν σου κάτσει όμως;