amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 44.233
- Πόντοι
- 22.785
θειο μαλακια ειναι ο αγωνας![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
..
Κύριε τρουμπακι μόνο για να σάς ταίζω δέχομαι να γίνω θείος σας..για τα σεξουαλικά σας βρείτε άλλον χορηγό..
.. Επιστροφή δώδεκα η ώρα τρώμε... κύριε τρουμπακι.
Μόνο την Κυριακή συμβαίνει αυτό;πολλες φορες ξυπναω νωρις την Κυριακη επειδη πεταγομενα απο τον υπνο μου και φωναζω βυζια
οχι αλλα ουτε και μονο στον υπνο μουΜόνο την Κυριακή συμβαίνει αυτό;![]()
Τα βυζιά αγαπητέ ελέγχουν απόλυτα τη ζωή μας, οπότε είναι λογικό...οχι αλλα ουτε και μονο στον υπνο μου![]()
τα βυζια ειναι η κινητηριος δυναμη για να κανουμε οτι κανουμε...Τα βυζιά αγαπητέ ελέγχουν απόλυτα τη ζωή μας, οπότε είναι λογικό...
τα βυζια ειναι η κινητηριος δυναμη για να κανουμε οτι κανουμε...
τα βυζια ελεγχουν το υποσυνείδητο μας και ενω ενομιζουμε οτι δουλευουμε για τα φραγκα και για να παρκαρουμε κατω απο τη μεζονετα μας μια καρερα στην πραγματικοτητα δουλευουμε για τα βυζια![]()
Χωρίς τα βυζιά φίλε δεν θα ανήκαμε καν στα θηλαστικάγια να μη μπω στα βαθεια νερα και πω οτι αν δεν υπηρχαν τα βυζια θα ειμασταν ολοι βρομικοι, χοντροι, φτωχοι και αμορφωτοι και θα πλεναμε τα δοντια μας μονο με το ουισκυ που θα κατεβαζαμε στη σπηλια μας...
καλα εγω μπορει ετσι να εχω μεινει αλλα ειναι λογο της ελειψης βυζιων
2 ρογες μας χοριζουν απο την διχοτόμηση.....Χωρίς τα βυζιά φίλε δεν θα ανήκαμε καν στα θηλαστικά![]()
Το πιο ανατομικό μαξιλάρι ever...2 ρογες μας χοριζουν απο την διχοτόμηση.....
εγω τυπε πανω σε βυζια δε μπορω να κοιμηθω δε θα μπορω να κλεισω ματιΤο πιο ανατομικό μαξιλάρι ever...
Ποιος μίλησε για ύπνο; Απλά ξαπλώνεις και απολαμβάνεις μασάζ ;)εγω τυπε πανω σε βυζια δε μπορω να κοιμηθω δε θα μπορω να κλεισω ματι
Ούτε ισπανικό; :'(εγω δε τα ξερω αυτα η κυπρια ειχε μικρα βυζια![]()
μουγκα στη στρουγκαΟύτε ισπανικό; :'(
Φευ...μουγκα στη στρουγκα