iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.294
Κι άλλη ιδέα;μου έδωσε ιδέα το πουλί!
εγω για τον πιλατο τα λεω...δεν τα πινω εγω αυταευτυχως που εχουμε και τον Τρουμπ και μαθαινουμε και κατι Ερι
ισχύει. Εγώ γενικώς μαθαίνω πολλά εδώ.ευτυχως που εχουμε και τον Τρουμπ και μαθαινουμε και κατι Ερι
Κι άλλη ιδέα;
εγω για τον πιλατο τα λεω...δεν τα πινω εγω αυτα
Τρουμπ πρεπει να δοκιμασουμε..Ερι μεγαλο σχολειο το μπουισχύει. Εγώ γενικώς μαθαίνω πολλά εδώ.
τις ποιο ομορφες τραπεζικους τις εχει η eurobank...λες και εχουν περασει καστινγκναι, από ιδέες άλλο τίποτα...
θα αρχίσω να γυρίζω τα Private banking να δω ποιες είναι οι καλύτερες υπάλληλοι και θα πηγαίνω να κάνω κουβέντα!
Λες; Ισχύει πάντως, βλέπεις κάτι κολλητά φορέματα και ψηλοτάκουνες γόβες, να τις στέλνεις συνέχεια για φωτοτυπίεςτις ποιο ομορφες τραπεζικους τις εχει η eurobank...λες και εχουν περασει καστινγκ
Καλησπέρα.
Ερώτηση για τους ειδήμονες.
Θεωρείται το μπου. Social media; Έχω μια προσφορά από vodafone, και επειδή δίνει κάποια γιγα για social media, ήθελα να ξέρω.
όχι μάνα μου. Είπαμε είναι σχολείοΚαλησπέρα.
Θεωρείται το μπου. Social media; Έχω μια προσφορά από vodafone, και επειδή δίνει κάποια γιγα για social media, ήθελα να ξέρω.
Καλησπέρα.
αρρωστεια ειναι σου λεωΛες; Ισχύει πάντως, βλέπεις κάτι κολλητά φορέματα και ψηλοτάκουνες γόβες, να τις στέλνεις συνέχεια για φωτοτυπίες
Και τα call girls προσφέρουν social, θα σου χρειαστεί ;)Καλησπέρα.
έμπαινες ;Λες; Ισχύει πάντως, βλέπεις κάτι κολλητά φορέματα και ψηλοτάκουνες γόβες, να τις στέλνεις συνέχεια για φωτοτυπίες
Καλησπέρα.
όχι μάνα μου. Είπαμε είναι σχολείο
τις ποιο ομορφες τραπεζικους τις εχει η eurobank...λες και εχουν περασει καστινγκ
Το ξέρω, την έχω περάσει, έχει υψηλό πυρετόαρρωστεια ειναι σου λεω
Και στην Σόλωνος, ειδικά το βράδυκαι στην Πειραιώς έχω πετύχει κάτι καλές