Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (0 μέλη και 34 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Θα σου πω κάτι από δυστυχώς διάφορες περιπτώσεις ανθρώπων γύρω μου. Η ηλικία που αναφέρεις είναι μακράν η χειρότερη. Είναι εφηβεία και τα παιδιά βιώνουν τόσες αλλαγές, που ένα διαζύγιο είναι ότι χειρότερο μπορείς να τους κάνεις. Σε ιδανικές συνθήκες, όσο μικρότερα, τόσο καλύτερα.

Ας μιλήσουμε για βυζγιά  :tits2:
ναι μπορει να ειναι κακο να τους το κανεις αλλα τουλαχιστον μπορουν να το διαχειριστουν.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
ναι και ειναι τοσο υποκριταροι και συμφεροντονολογοι οι ανθρωποι που οταν κανουν γαμους δε ξενχνανε και καταγραψουν σε μορφη συμβασης (προγαμιαίο συμβόλαιο) τα περι περιουσιας και διατροφης και κοινής περιουσιας κτλπ..

εκει ο γαμος εχει ξεκαθαρα ορια και ο καθενας ξερει τις απαιτησεις και τις υποχρεωσεις του....ουτε για την επιμελεια των παιδιων δεν παιζει τοση φαγουρα....

γιαυτο ειπα εγω οτι οσο ανηθικο ειναι να κερατωνεις τον αντρα/γυναικα σου αλλο τοσο ειναι να χοριζεις ξεροντας οτι θα κονωμίσεις....
η σύμβαση του γάμου δρν είναι μόνο η επιμέλεια η ή διατροφή
Είναι τα σκουπίδια που ποτέ δεν κατεβάζει ο άλλος
Να ξυπνάς ανά μια ώρα επειδή είναι άρρωστο το παιδί κ ο άλλος να κοιμάται πάντα σαν βόδι
Να μην βγαίνεις με φίλους γθστι δεν σε αφήνει η κσργια ποτέ
Να μην σου φτιάχνει ποτέ φαΐ
Να σου τα κάνει τσουρεκια για το μάθημα των αγγλικών του παιδιού λες και ήρθε η συντέλεια
Να μην συμφωνείτε για τις ώρες που πρέπει να βλέπει τιβι και να βλέπεις ότι για να το ξεφορτωθεί το αφήνει κ βλέπει μλκιες. Κ όταν το πεις να σου λέει εγώ λιώνω στις δουλειές εσύ καλά ξεκουράζεται γύρνα εσύ από την δουλειά κάνε τα σωστά λες κ εσύ κάθεσαι
Έχω λίστα.... Τεράστια κ ατελείωτη.
Είναι Σαούλ που καλά είναι τα βυζια αλλά τα βυζια δεν κρατούν γάμο κ παιδιά από μόνα τους..

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
γιαυτο εγω κραταω μονο τα βυζια και μετα αφηνω τις κοπελες να πανε πισω στον αντρα τους να του τα κανουν ζεπελιν για τα αγγλικα και τα ντολμαδακια  :grin:

lookatme21

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
66
Τι τα θες, τι τα γυρεύεις γενικά. Οι σχέσεις με ή χωρίς παιδιά, σήμερα είναι σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες. Και αυτό συμβαίνει γιατί ο καθένας κοιτάει τον εαυτό του. Τα πραγματικά ζευγάρια, που είναι σπάνια σαν την μονάχους μονάχους, όταν πονάει ο ένας πονάει κι ο άλλος, όταν γελάει ο ένας γελάει κι άλλος και μαζί χτίζουν, δεν γκρεμίζουν. Στην πλειονότητα ο ένας ψάχνει να βρει τρόπο να κοροιδέψει τον αλλον, να μειώσει τον άλλον, να υπερισχύσει του άλλου και όλα γίνονται μπάχαλο. Γνώμη σας.

lookatme21

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
66
γιαυτο εγω κραταω μονο τα βυζια και μετα αφηνω τις κοπελες να πανε πισω στον αντρα τους να του τα κανουν ζεπελιν για τα αγγλικα και τα ντολμαδακια  :grin:
Τουλάχιστον τρως και κανένα ντολμα εκτός από τα βυζγιά?  :effemine:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Τι τα θες, τι τα γυρεύεις γενικά. Οι σχέσεις με ή χωρίς παιδιά, σήμερα είναι σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες. Και αυτό συμβαίνει γιατί ο καθένας κοιτάει τον εαυτό του. Τα πραγματικά ζευγάρια, που είναι σπάνια σαν την μονάχους μονάχους, όταν πονάει ο ένας πονάει κι ο άλλος, όταν γελάει ο ένας γελάει κι άλλος και μαζί χτίζουν, δεν γκρεμίζουν. Στην πλειονότητα ο ένας ψάχνει να βρει τρόπο να κοροιδέψει τον αλλον, να μειώσει τον άλλον, να υπερισχύσει του άλλου και όλα γίνονται μπάχαλο. Γνώμη σας.
και να περνάει καλά ο ίδιος αδιαφορώντας για τις ανάγκες η τις σκέψεις η το τι αντέχει ο άλλος. Ξέρεις εμείς είμαστε συμφωνες ως γνωστό χαχαχα

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Ρετσίνα αν κατέβω Αθήνα θα σου στείλω να βρεθούμε. Θέλω να συναντήσω τον εαυτό μου επιτέλους το έχω πελώρια ανάγκη  :gay:

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
13.071
Πόντοι
2.606

και να περνάει καλά ο ίδιος αδιαφορώντας για τις ανάγκες η τις σκέψεις η το τι αντέχει ο άλλος. Ξέρεις εμείς είμαστε συμφωνες ως γνωστό χαχαχα

αυτό που περιγράφετε δεν είναι σχέση αλλά παράλληλες ζωές, καλύτερα μόνος αν είναι έτσι...

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
13.071
Πόντοι
2.606
Ρετσίνα αν κατέβω Αθήνα θα σου στείλω να βρεθούμε. Θέλω να συναντήσω τον εαυτό μου επιτέλους το έχω πελώρια ανάγκη  :gay:

σίγουρα και εκείνη θα θέλει να γνωρίζει τον άλλο της εαυτό... :2funny: :2funny: :2funny:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Τουλάχιστον τρως και κανένα ντολμα εκτός από τα βυζγιά?  :effemine:
οχι εγω ειμαι αρχοντας τα γκομενακια τα πηγαινω και τρωμε με θεα τη θαλασσα και μετα τα πηγαινω στις κοντινες παραλιες για εκ βαθαιων συζητηση  :orchestra:

lookatme21

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
66
αυτό που περιγράφετε δεν είναι σχέση αλλά παράλληλες ζωές, καλύτερα μόνος αν είναι έτσι...
Ξέρεις πολλούς να έχουν σχέση που πραγματικά να είναι ο ένας για τον άλλον? Γιατί εγω ελαχιστους. Οι περισσότεροι όντως έχουν κοινή στέγη και ουσιαστικό μόνο αυτό.  Για αυτό γέμισε ο κόσμος ελλεηνίδες αλλά και ελλέηνες.

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
13.071
Πόντοι
2.606
εξηγησε μου λίγο τι εννοείς γιατί δεν είμαι σίγουρη ότι κατάλαβα

το γράφετε και οι δύο ξεκάθαρα σε αυτά που παρέθεσα...
ότι αν είναι να είναι δύο άνθρωποι μαζί και καταλήγει σε ανταγωνισμό και το ποιος έχει το πάνω χέρι κλπ κλπ αυτό το πράγμα δεν είναι σχέση αλλά στο τέλος κάνει ο καθένας ότι γουστάρει άρα ποιος ο λόγος να είναι μαζί?
τουλάχιστον αυτό κατάλαβα ότι περιγράφετε, μπορεί να το διάβασα με τον δικό μου τρόπο.

lookatme21

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
66
οχι εγω ειμαι αρχοντας τα γκομενακια τα πηγαινω και τρωμε με θεα τη θαλασσα και μετα τα πηγαινω στις κοντινες παραλιες για εκ βαθαιων συζητηση  :orchestra:
Να την πηγαίνεις σε ξενοδοχείο και να ψυρίζεις και κανά πενηντάρικο. Δεν έχεις μελετήσει τα λαγωνικά του μπου?  :s&m_1:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
το γράφετε και οι δύο ξεκάθαρα σε αυτά που παρέθεσα...
ότι αν είναι να είναι δύο άνθρωποι μαζί και καταλήγει σε ανταγωνισμό και το ποιος έχει το πάνω χέρι κλπ κλπ αυτό το πράγμα δεν είναι σχέση αλλά στο τέλος κάνει ο καθένας ότι γουστάρει άρα ποιος ο λόγος να είναι μαζί?
τουλάχιστον αυτό κατάλαβα ότι περιγράφετε, μπορεί να το διάβασα με τον δικό μου τρόπο.
εγώ δεν ξέρω για ποιο λόγο είναι. Ρώτα αυτούς που είναι. Όμως πολλοί είναι έτσι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom