Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
24.299

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.203
Πόντοι
5.506
Πιο ειλικρινής όμως από μια άποψη. Αν είναι να λειτουργείς σαν εργένης/εργένισσα μέσα σε ένα γάμο και να κοροιδεύεις/ξεφτιλίζεις συστηματικά το συντροφό σου, είναι πιο τίμιο να αποχωρείς.

Ναι μεν αλλά το κακό της μόδας είναι οτι επίσης πολλοί γάμοι λήγουν από εξωτερικούς παράγοντες και βοηθάει αρκετά το "ο/η πρώτος/η ή ο/η τελευταίος/α είσαι;"

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
13.071
Πόντοι
2.606
Κάποιοι/ες παντρεύονται μόνο για να χωρίσουν ;)

το ξέρω, έχω ακούσει διάφορες περιπτώσεις.
άντε να σου τύχει μια τέτοια και να νομίζεις ότι είναι ο έρωτας της ζωής σου... :S

lookatme21

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
66
Κάποιοι/ες παντρεύονται μόνο για να χωρίσουν ;)
Αυτά πάντα υπήρχαν. Ανόητοι άνθρωποι που παίρνουν στο λαιμό τους αθώες παιδικές ψυχές δυστυχώς δεν θα πάψουν να υπάρχουν.

lookatme21

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
66
Ναι μεν αλλά το κακό της μόδας είναι οτι επίσης πολλοί γάμοι λήγουν από εξωτερικούς παράγοντες και βοηθάει αρκετά το "ο/η πρώτος/η ή ο/η τελευταίος/α είσαι;"
Ακου (κλπ) τύπε. Αν το ζευγάρι είναι μαζί για τους σωστούς λόγους και είναι πραγματικά ενωμένοι σα ζευγάρι, ακόμα κι αν λοξοδρομήσουν για λίγο από εξωγενείς ή μη παράγοντες, θα τον βρουν το δρόμο τους.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.203
Πόντοι
5.506
Ακου (κλπ) τύπε. Αν το ζευγάρι είναι μαζί για τους σωστούς λόγους και είναι πραγματικά ενωμένοι σα ζευγάρι, ακόμα κι αν λοξοδρομήσουν για λίγο από εξωγενείς ή μη παράγοντες, θα τον βρουν το δρόμο τους.

Τα λες φιλοσοφημένα.  :kneel:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
δεν ειναι τιμιο να τα φορανε στον αντρα τους

ουτε ειναι τιμιο ομως να τον χορισουν και μετα να ζουν με τα λεφτα της διατροφης παρεα με τον γκομενο τους που μπορει να τον βρηκαν πριν χορισουν.

το ιδιο ισχυει και για τους αντρες που τα φορανε στις γυναικες τους με γκομενες και πουτανες.

Ειδικα αν οι παραπανω περιπτωσεις εχουν παιδια.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.222
Πόντοι
22.785
:respect: :rose: :rose:

Συνημμένα

• IMG_20191005_090616.jpg
    IMG_20191005_090616.jpg
    95,9 KB · Εμφανίσεις: 10

lookatme21

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
66
δεν ειναι τιμιο να τα φορανε στον αντρα τους

ουτε ειναι τιμιο ομως να τον χορισουν και μετα να ζουν με τα λεφτα της διατροφης παρεα με τον γκομενο τους που μπορει να τον βρηκαν πριν χορισουν.

το ιδιο ισχυει και για τους αντρες που τα φορανε στις γυναικες τους με γκομενες και πουτανες.

Ειδικα αν οι παραπανω περιπτωσεις εχουν παιδια.
Οι διατροφές είναι για τα παιδιά. Και από τη στιγμή που χωρίζουν, φυσικό είναι να συνεχίσουν την προσωπική τους ζωή και οι δύο, με προσοχή για τα παιδιά. Τώρα ρε σαούλ, αν το ζευγάρι φτάσει σε σημείο να χωρίσει με παιδιά, μικρή σημασία έχει αν είχαν γκόμενες/γκόμενους από πριν. Το θέμα είναι τα παιδιά. Τίποτα άλλο.  :hi:

lookatme21

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
66
Μπαρόκ έλα λίγο να μανουριάσουμε γιατί το βαρύναμε  :2funny: :2funny: :2funny:

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
24.299
το ξέρω, έχω ακούσει διάφορες περιπτώσεις.
άντε να σου τύχει μια τέτοια και να νομίζεις ότι είναι ο έρωτας της ζωής σου... :S
Μη σου τύχει, μερικοί/ές αντί να βρουν δουλειά βρίσκουν θύμα...

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Οι διατροφές είναι για τα παιδιά. Και από τη στιγμή που χωρίζουν, φυσικό είναι να συνεχίσουν την προσωπική τους ζωή και οι δύο, με προσοχή για τα παιδιά. Τώρα ρε σαούλ, αν το ζευγάρι φτάσει σε σημείο να χωρίσει με παιδιά, μικρή σημασία έχει αν είχαν γκόμενες/γκόμενους από πριν. Το θέμα είναι τα παιδιά. Τίποτα άλλο.  :hi:
Δεν κρινεται το γιατι χωριζουν...οι λογοι ειναι παντα πολλοι και 99% φταινε και οι 2. Ουτε θεωρω κακο το να βρουν γκομενες γκομενους η να πληρωνουν για σεξ αν δεν ειναι ικανοποιημενοι...τι θα κανουν? θα βγαλουν αραχνες?

ΛΛΛΑ...αυτο που κριθηκε απο τη συζητηση ειναι το ποσο εντιμο ειναι το αν μενεις σε μια κακη σχεση η να χοριζεις.

Το οτι τα παιδια ειναι πιο σημαντικα απο ολα ειναι μια κουβεντα και δεν εφαρμοζεται σχεδον ποτε. Οταν καποιος αποφασιζει να χωρισει ενω εχει μικρα παιδια - και δε λεω για περιπτωσεις βιας- τοτε κοιταει πρωτα τον εαυτο του και μτα τα παιδια του.

Εγω δεν ειμαι της αποψης οτι τα παιδια θελουν να βλεπουν τους γονεις τους να κανουν τη ζωη τους κτλπ...οταν τα παιδια ειναι μικρα και χορισουν οι γωνεις τους παντα θα διαταραχθει η ψυχολογια τους. Αρα αν εκανες (οχι εσυ προσωπικα) παιδια και αποφασισες οτι ο αντρας σου δεν σε θελει ποια..η η γυναικα σου δε φοραει ποια ωραια στριγκακια το κταπινεις και κανεις σα να μη συμβαινει τιποτα μεχρι να φτασουν σε μια ηλικια να το διαχειριστουν.

Γνωμη μου παντα μπορει και να ειμαι λαθος.

lookatme21

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
66
Δεν κρινεται το γιατι χωριζουν...οι λογοι ειναι παντα πολλοι και 99% φταινε και οι 2. Ουτε θεωρω κακο το να βρουν γκομενες γκομενους η να πληρωνουν για σεξ αν δεν ειναι ικανοποιημενοι...τι θα κανουν? θα βγαλουν αραχνες?

ΛΛΛΑ...αυτο που κριθηκε απο τη συζητηση ειναι το ποσο εντιμο ειναι το αν μενεις σε μια κακη σχεση η να χοριζεις.

Το οτι τα παιδια ειναι πιο σημαντικα απο ολα ειναι μια κουβεντα και δεν εφαρμοζεται σχεδον ποτε. Οταν καποιος αποφασιζει να χωρισει ενω εχει μικρα παιδια - και δε λεω για περιπτωσεις βιας- τοτε κοιταει πρωτα τον εαυτο του και μτα τα παιδια του.

Εγω δεν ειμαι της αποψης οτι τα παιδια θελουν να βλεπουν τους γονεις τους να κανουν τη ζωη τους κτλπ...οταν τα παιδια ειναι μικρα και χορισουν οι γωνεις τους παντα θα διαταραχθει η ψυχολογια τους. Αρα αν εκανες (οχι εσυ προσωπικα) παιδια και αποφασισες οτι ο αντρας σου δεν σε θελει ποια..η η γυναικα σου δε φοραει ποια ωραια στριγκακια το κταπινεις και κανεις σα να μη συμβαινει τιποτα μεχρι να φτασουν σε μια ηλικια να το διαχειριστουν.

Κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή. Αλλά αν το ζευγάρι, δε μιλάμε για ακραίες περιπτώσεις, δεν είναι καλά μαζί, τα παιδιά μη φανταστείς ότι δεν το καταλαβαίνουν. Ούτε είναι και σωστό πρότυπο να έχεις για γονείς ανθρώπους που απλα ζουν σαν ξένοι μπροστά στα παιδιά. Αν για κάποιους λόγους δεν θέλουν να είναι μαζί, μπορούν ώριμα μαζί να βρούν τον τρόπο να χωρίσουν και τα παιδιά να είναι μια χαρά. Κατά τη γνώμη μου τα ευτυχισμένα παιδιά θέλουν ευτυχισμένους γονείς.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.203
Πόντοι
5.506

Γενικά είναι δύσκολες οι σχέσεις σε ΟΛΑ τα επίπεδα στις μέρες μας. Το να γίνονται μανούρες και να μην υπάρχει αγάπη σε ένα σπιτικό είναι χειρότερο από μια καλή σχέση χωρισμένων γονιών.

Αυτό πάντως που με σημάδεψε είναι αυτό με τις αράχνες, σοφόν το σαφές, δε θα κάτσουν να βγάλουν και ταραντούλες της Νοτίου Αφρικής.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Πουτσες μπλε όλοι κοιτάνε την πάρτυ τους.. Ούτε τα παιδιά τους νοιαζουν ούτε η οικογένεια. Κ οι δικαιολογίες που βρίσκουν για να χωρίσουν η να μην χωρισουν πάλι για την πάρτυ τους είναι στην ουσία. Τα υπόλοιπα σε ιδανικούς κόσμους για φιλοσοφία καλά είναι

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή. Αλλά αν το ζευγάρι, δε μιλάμε για ακραίες περιπτώσεις, δεν είναι καλά μαζί, τα παιδιά μη φανταστείς ότι δεν το καταλαβαίνουν. Ούτε είναι και σωστό πρότυπο να έχεις για γονείς ανθρώπους που απλα ζουν σαν ξένοι μπροστά στα παιδιά. Αν για κάποιους λόγους δεν θέλουν να είναι μαζί, μπορούν ώριμα μαζί να βρούν τον τρόπο να χωρίσουν και τα παιδιά να είναι μια χαρά. Κατά τη γνώμη μου τα ευτυχισμένα παιδιά θέλουν ευτυχισμένους γονείς.
υπαρχουν διαφορα επιπεδα και οταν μιλαμε για μικρα παιδια (εως 12-13) νομιζω οτι ειναι πιο σημαντικο να μην βιοσουν μια τοσο μεγαλη αναταραχη στη ζωη τους και λιγοτερο να εχουν δυο γονεις ενθουσιασμενους. Οταν ειπα το καταπινεις και το πνιγεις αυτο εννουσα...σωπαινεις δε τσακωνεσαι και δε δειχνεις την δυσφορία σου....

Τα παιδια ειναι σα τα σκυλια...δε μπορεις να το παρεις σπιτι σου και μετα επειδη εχεις νευρα να το δινεις στο γειτωνα να το φροντιζει. Επίσης δε θεγετε κατι πολυ σημαντικο...

Τα παιδια ιδανικα χρειαζονται και τον πατερα και την μανα να επιρεαζουν τις ζωες τους..ουτε μονο τον εναν ουτε μονο τον αλλον. Λεω ιδανικα δε σημαινει οτι αν γινει αλλιως θα βγουν χαλασμενα. Μετα απο καποια ηλικια τα παιδια μπορουν να καταλαβουν οτι οι γωνεις τους πρεπει να φυγουν απο το σπιτι αλλα περιμενετε ενα παιδι πχ 8-10 χρονων να το καταλαβει και να πει ''ναι ετσι ειναι καλυτερα τα πραγματα?''

Και να γινει αυτο γιατι? για να μπορει η μανα και ο πατερας να πηδανε και να γυρνανε ελευθερα? Δεν μπορουν δλδ 2 ανθρωποι που εκαναν μαζι παιδια να το φανε για καποια χρονια μεχρι να φτασουν σε μια ηλικια να καταλαβαινουν?

Αυτα...και πολλά ειπα...απο δω και περα μονο βυζια :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom