wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 3
- Πόντοι
- 166
ΡίχτηΕμενα θα μου λυσετε την απορια?
ΡίχτηΕμενα θα μου λυσετε την απορια?
Μαθε να μαγειρευεις ή βρες γυναικαΠοσο αναισθητοι ειστε! Σας ειπα οτι αναγκαστηκα να φαω νουντλς και ουτε ενας να με πει μια καλη κουβεντα! ενα λογο παρηγοριας !
Τιποτα?!
Ποσο αναισθητοι ειστε! Σας ειπα οτι αναγκαστηκα να φαω νουντλς και ουτε ενας να με πει μια καλη κουβεντα! ενα λογο παρηγοριας !
Τιποτα?!
Μαθε να μαγειρευεις ή βρες γυναικα![]()
Ο κώλος μου ειναι ιδιαιτερα ευαισθητος σε πληροφορωΤελικα εισαι το ιδιο αναισθητη με τον κολο σου ! και σε ειχα συμπαθηση! απαντηση ηταν αυτη!
1ον Δεν ξερω να μαγειρευω! και ουτε προκειται να μαθω ! ειμαι γκαγκα!
2ον Ειμαι κοντος, χοντρος, αχημος και φαλακρος! οποτε ουτε γυναικα θα βρω ποτε μου !!
ΕπιβεβαιωνωΟ κώλος μου ειναι ιδιαιτερα ευαισθητος σε πληροφορω![]()
![]()
:-* :-* :-* :-*Επιβεβαιωνω![]()
http://[URL unfurl="true"]www.tenceretv.com/newsFiles/1/0/1/0/0/0/1/0/0/1/0/0/0/0/file/20769_wide.jpg[/img[/URL]] [b]ραβανί με παγωτό καιμάκι[/b]φεύγω Κάσσυ, οριστικά δηλαδή, μπορείς να μου πεις και καληνύχτα αν θες
πάω άτα, για μαμ και μετά παγωτάκι στο καλύτερο παγωτό που υπάρχει το Vienna. 'Οποιος φάει από εκεί δεν τρώει από αλλού ξανα.
ίσως μπορεί να το επιβεβαιώσει ο Διομήδης
δεν πρόκειται να τα δει μικρή μου, γι' αυτό παρενέβην, αν υπήρχε περίπτωση να τα δει ο ίδιος, δεν θα έκανα παρέμβαση.Στην τελικη Νικ ενταξει μαναρι μου μην αγχωνεσαι εκανες το καθηκον σου ως επιστηθιος φιλος και αντ' αυτου. Δεν θα εχει παραπονο.
Τι να δει χαρα μου αυτο που λεω καθημερινα στον ιδιο??δεν πρόκειται να τα δει μικρή μου, γι' αυτό παρενέβην, αν υπήρχε περίπτωση να τα δει ο ίδιος, δεν θα έκανα παρέμβαση.
Karaköy Güllüoglu, Νίκης 10, Σύνταγμα, τηλ.: 210 32 13 959Διομήδη έχω επιθυμήσει σεκέρ παρέ όπως το έφτιαχνε ο Ρήγας και ο μπακλαβάς του λουκούμι, ξέρεις που μπορώ να βρω κάτι να τα πλησιάζει?
μικρή μου
Eνταξει, φτανει!!!!!!χαρα μου
δεν καταλαβαίνειςΤι να δει χαρα μου αυτο που λεω καθημερινα στον ιδιο??![]()
θενκς φίλε ;)Karaköy Güllüoglu, Νίκης 10, Σύνταγμα, τηλ.: 210 32 13 959
Το μαγαζί στην Αγ.Αλεξάνδρου το έκλεισε.
Ποτε δεν συνεννοουμαστε τα δυο μας σε τετοια θεματα!!!!δεν καταλαβαίνεις
μήπως θα προτιμούσες, να σου απαντήσω αντ' αυτού?
(έτσι δεν με είπες και μάλιστα, ότι έκανα το χρέος μου και θα το δει).