astatos123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 9
- Like
- 902
- Πόντοι
- 426
Ισα ισα οι αντρες μονο ετσι εχετε αισθημα !!!
Οσοι ειναι αισθηματιες την πατανε στην ζωη
και σε λαθος ιστοριες μπλεκοντε καθε στιγμη!
Ισα ισα οι αντρες μονο ετσι εχετε αισθημα !!!
ο φίλος μου είναι μια χαρά, εγώ είμαι κρυόκωλος, πες ότι τραβάει η ψυχούλα σου για μένα, μην αναφέρεις απόντεςΝα πω την αληθεια δεν σε κοβω εσενα για κρυοκωλο οπως ο Μπλιζ ;)
O φίλος σου παντως, μια χαρα με στολιζει παντα οταν ειμαι απών, μην εισαι τοσο ευαισθητος με το θεμα.ο φίλος μου είναι μια χαρά, εγώ είμαι κρυόκωλος, πες ότι τραβάει η ψυχούλα σου για μένα, μην αναφέρεις απόντες
Ασε ρε Νικ σιγα τι ειπα!!!ο φίλος μου είναι μια χαρά, εγώ είμαι κρυόκωλος, πες ότι τραβάει η ψυχούλα σου για μένα, μην αναφέρεις απόντες
επειδή παρέθεσε και απευθύνθηκε σε εμένα το είπα. Δεν το είπε γενικάO φίλος σου παντως, μια χαρα με στολιζει παντα οταν ειμαι απών, μην εισαι τοσο ευαισθητος με το θεμα.
Να τα λεμε αυτα.Ασε ρε Νικ σιγα τι ειπα!!!
Οταν σχολιαζεις, πρεπει να δεχεσαι και τα σχολια των αλλων, εν προκειμενω ο εν λόγω "κυριος" μου χει σουρει τα εξ αμάξης, δεν εχω κανενα απολυτως λογο να ειμαι τοσο τυπικη μαζι του και μαλιστα εχω υπαρξει εξαιρετικα ευγενης και υπερανω.
Ο ιδιος το γνωριζει καλα και θα ταν σωφρον να το επαναξιολογησει.
Ε μην τραβας ομως και τοσο ζορι επειδη ειπε κατι για καποιον αποντα, απο τη στιγμη που οταν ο ιδιος λεει τα ιδια για αποντες δεν σπευδεις να το επισημανεις.επειδή παρέθεσε και απευθύνθηκε σε εμένα το είπα. Δεν το είπε γενικά
Εσυ παρομοιασες τον εαυτο σου με τον Μπλιζ. Δεν αναφερθηκα στα καλα καθούμενα.επειδή παρέθεσε και απευθύνθηκε σε εμένα το είπα. Δεν το είπε γενικά
κούκλα μου, πες ότι τραβάει η ψυχούλα σου για μένα, σου κάνω πλάκα και θα δεχτώ τα πάντα.Ασε ρε Νικ σιγα τι ειπα!!!
Οταν σχολιαζεις, πρεπει να δεχεσαι και τα σχολια των αλλων, εν προκειμενω ο εν λόγω "κυριος" μου χει σουρει τα εξ αμάξης, δεν εχω κανενα απολυτως λογο να ειμαι τοσο τυπικη μαζι του και μαλιστα εχω υπαρξει εξαιρετικα ευγενης και υπερανω.
Ο ιδιος το γνωριζει καλα και θα ταν σωφρον να το επαναξιολογησει.
Άλεξ, μπορέι να μην μου είσαι αντιπαθής, αλλά δεν θα σε βάλω ίσα και όμοια με το Μπλιζ. Μαλακία μου μπορεί να είναι αλλά έτσι γουστάρω και λογαριασμό δεν θα δώσω σε κανένα.Να τα λεμε αυτα.
Οχι μονοπλευρες και επιλεκτικες ευαισθησιες.
Βρε μαναρι μου ουτε εσυ μου εισαι αντιπαθης, αλλα μπορεις να καταλαβεις οτι τρως σκαλωματα, ανευ λογου κ αιτιας!!!Άλεξ, μπορέι να μην μου είσαι αντιπαθής, αλλά δεν θα σε βάλω ίσα και όμοια με το Μπλιζ. Μαλακία μου μπορεί να είναι αλλά έτσι γουστάρω και λογαριασμό δεν θα δώσω σε κανένα.
Άλεξ, μπορέι να μην μου είσαι αντιπαθής, αλλά δεν θα σε βάλω ίσα και όμοια με το Μπλιζ. Μαλακία μου μπορεί να είναι αλλά έτσι γουστάρω και λογαριασμό δεν θα δώσω σε κανένα.
Αυτο το σεβομαι απολυτα.Άλεξ, μπορέι να μην μου είσαι αντιπαθής, αλλά δεν θα σε βάλω ίσα και όμοια με το Μπλιζ. Μαλακία μου μπορεί να είναι αλλά έτσι γουστάρω και λογαριασμό δεν θα δώσω σε κανένα.
το είπα ευγενικά αλλά δεν με καταλάβατεΑυτο το σεβομαι απολυτα.
Πες "ο μπλιζ ειναι φιλος μου και δεν δεχομαι συζητηση".
Οχι "μην μιλας για αποντες" και τετοια φιλοσοφικα.
Τωρα συνεννοηθηκαμε.
Μια χαρα καταλαβαμε. Απλως οπως και να το κανουμε χτυπησε λιγο ασχημα.το είπα ευγενικά αλλά δεν με καταλάβατε