NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
παρτουζα;για το γαυρο δεν σχολιάζω..
Δεν κάνω παρτούζες. Ντρέπομαι μη δείτε το 8ποντό μου. Αλλά αν θες θα τραγουδήσουμε παρέα τον ύμνο του θρύλου
παρτουζα;για το γαυρο δεν σχολιάζω..
τραγουδήστε. Εγώ με το Σμιθ θα κάνουμε την μπάντα μας και θα σας γράφουμε στα μπλε παπαρια του μπλιΔεν κάνω παρτούζες. Ντρέπομαι μη δείτε το 8ποντό μου. Αλλά αν θες θα τραγουδήσουμε παρέα τον ύμνο του θρύλου
τραγουδήστε. Εγώ με το Σμιθ θα κάνουμε την μπάντα μας και θα σας γράφουμε στα μπλε παπαρια του μπλι
μπλε είναι ολόκληρος λες τα παπαρια του να είναι μαύρα; χάχαχ χαχαχα![]()
![]()
τα έχεις δει?
Υπάγω και θα μιλήσουμε άλλη φορά για πούτσες μπλε![]()
ειναι μεσημερι πια για μενα εχω σηκωθει απο τις 5.30σκασίλα μσς που έρχεσαι πρωί πρωί μα μας πεις για τις γκόμενές σου μέσα στα μούτρα μας
φούρνο έχεις ;; χαχαχα χαχαχαειναι μεσημερι πια για μενα εχω σηκωθει απο τις 5.30![]()
κοκορια, ετσι ειναι εδω στην κυψεληφούρνο έχεις ;; χαχαχα χαχαχα
τι κυψελη????![]()
![]()
πας καλα ρε?
:S :S :Sπροβλεπω την ωρα που θα ξυπνησει ο τρουμπακης θα βρει το κοτοπουλο στο φουρνο απανθρακωμενο και θα φαει το μεσημεριτα παπαρια τουαμελετητα
ναι,,,αν στο σερβιρουν 2 λαχταριστα βυζιααν ζεστανω το χθεσινο ντιλιβερι στο φουρνο πιανεται για φαι φουρνου?
τυπε εδω στο νημα μονο σουσι παραγγελνουμε απ εξω φατο κρυοαν ζεστανω το χθεσινο ντιλιβερι στο φουρνο πιανεται για φαι φουρνου?
χθεσινο φαι τρωω οταν ειμαι μονος μουναι,,,αν στο σερβιρουν 2 λαχταριστα βυζια
η κονσερβα σαρδελες με ρυζι φακελακι θεωρειται σουσι ρολς????τυπε εδω στο νημα μονο σουσι παραγγελνουμε απ εξω φατο κρυο![]()