brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.986
- Πόντοι
- 2.606
Τυπε μετράω τα καράβια μου και τα βρίσκω λειψα πήρε τα αφτί σου για κάνα ναυάγιο σήμερα ; Και δεν εννοώ ναυάγιο που να φοράει τακούνιαγιατι?ολα του θεου ειναι τα μπαρ![]()
Τυπε μετράω τα καράβια μου και τα βρίσκω λειψα πήρε τα αφτί σου για κάνα ναυάγιο σήμερα ; Και δεν εννοώ ναυάγιο που να φοράει τακούνιαγιατι?ολα του θεου ειναι τα μπαρ![]()
δικε μου νεκρα...με τακουνια και ξετακουνωτα χιλιαδες...Τυπε μετράω τα καράβια μου και τα βρίσκω λειψα πήρε τα αφτί σου για κάνα ναυάγιο σήμερα ; Και δεν εννοώ ναυάγιο που να φοράει τακούνια![]()
δυστυχώς τέτοια ώρα δεν παίζει τσίπουρο για να τις δω με άλλο μάτιδικε μου νεκρα...με τακουνια και ξετακουνωτα χιλιαδες...
στης 5 το πρωι ειδα μια θεα...ξανθια με κατακοκκινο φουστανι ξανθα μαλια γυναικαρα....δυστυχώς τέτοια ώρα δεν παίζει τσίπουρο για να τις δω με άλλο μάτι![]()
Αν φεύγοντας ήταν και μελαχρινή να ξέρεις είχες πιει πολύστης 5 το πρωι ειδα μια θεα...ξανθια με κατακοκκινο φουστανι ξανθα μαλια γυναικαρα....
στης 6.30 αλλαξε να παει σπιτι της....
οχι ρε συ...(αν και πολλες φορανε καουκες να ξεςΑν φεύγοντας ήταν και μελαχρινή να ξέρεις είχες πιει πολύ
Και εγώ τυπε απλά προτιμώ όταν τις βλέπω να είμαι πάντα μεθυσμένοςοχι ρε συ...(αν και πολλες φορανε καουκες να ξες![]()
![]()
) δεν καθομουν μαζι της....
μια χαρα κοριτσια ειναι ολες της νυχτας εγω της συμπαθω πολυ
θελωΣτο σαιν τροπε
είσαι με τον μπραμπ;Στο σαιν τροπε
έμαθα ότι εσύ είσαι με τον Μπραμπ και ψάχνω να σας βρω να γίνουμε 3 οι γαύροιείσαι με τον μπραμπ;![]()
παρτουζα;για το γαυρο δεν σχολιάζω..έμαθα ότι εσύ είσαι με τον Μπραμπ και ψάχνω ν ασας βρω να γίνουμε 3 οι γαύροι