troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.006
- Πόντοι
- 5.506
θα λεω ειμαι η πρωην του σαουλ με παρατησε γιατι του ελεγα συνεχεια οτι την εχει μικρη και μου ειχε κατσιασει τα βυζια
θα λεω ειμαι η πρωην του σαουλ με παρατησε γιατι του ελεγα συνεχεια οτι την εχει μικρη και μου ειχε κατσιασει τα βυζια
ε οχι και μικρη 6 ποντους στις ημίκαβλες μη λεμε και οτι θεμεθα λεω ειμαι η πρωην του σαουλ με παρατησε γιατι του ελεγα συνεχεια οτι την εχει μικρη και μου ειχε κατσιασει τα βυζια
οι λαικες εχουν καμμενο μαλλι απο το συνοικιακο μαγαζι σουλα και κατι εμπριμε κολαν ενω φορανε σαμπω μαυρα με διπατη σολα που κανει τα ποδια σαν μπουκαλα. οι μιλφαρες που θελει ο σαουλ κοιμουνται με μασκες ομορφιας υπαλουρονικου, βαζουν κρεμες ακομα και στα βυζια μυρζουν φρεσκια πουδρα και ντυνονται με νεγκλιζε.σκληροπυρινικο ποστ και προβοκατορικο
:S :S :Sοι λαικες εχουν καμμενο μαλλι απο το συνοικιακο μαγαζι σουλα και κατι εμπριμε κολαν ενω φορανε σαμπω μαυρα με διπατη σολα που κανει τα ποδια σαν μπουκαλα. οι μιλφαρες που θελει ο σαουλ κοιμουνται με μασκες ομορφιας υπαλουρονικου, βαζουν κρεμες ακομα και στα βυζια μυρζουν φρεσκια πουδρα και ντυνονται με νεγκλιζε.
Γιατί όμως; Ιδού η απορία...Αυτές βρίσκουν όποτε θέλουν ... Φευ!
οι λαικες εχουν καμμενο μαλλι απο το συνοικιακο μαγαζι σουλα και κατι εμπριμε κολαν ενω φορανε σαμπω μαυρα με διπατη σολα που κανει τα ποδια σαν μπουκαλα. οι μιλφαρες που θελει ο σαουλ κοιμουνται με μασκες ομορφιας υπαλουρονικου, βαζουν κρεμες ακομα και στα βυζια μυρζουν φρεσκια πουδρα και ντυνονται με νεγκλιζε.
Κι όμως κάποιοι το ισχυρίζονται, απλά δεν είναι διαρκείας, κρατάει πιο λίγο κι από το φρέσκο γάλα...καλα που μας το ειπες γιατι εμεις ειχαμε την αισθηση οτι ειστε μονογαμικοι εδω μεσα χαααααααααχαχαχαχαχααχχααχαχχα
Με ποιες επιλογές; Εκτός από το προφανές ναι, όχι...σε λιγο βλεπω να ερχεται και η ψηφοφορια "γαμιουνται απο τον κωλο οι ελλεινιδες"
Με τόσους ψαράδες στο νήμα δεν συμφέρει ;)δεν ψάρωσε κανείς?
αν θελω η ρουφιανα ειμαι παραστατικια
τζάμπα το παίζω δερβέναγας :-Με τόσους ψαράδες στο νήμα δεν συμφέρει ;)
Που ρε Νικόλα; Βλέπεις καμμιά διαθέσιμη; :Sρε δεν πάτε να γαμηθείτε?
ΕΓΩ...νομιζα θα μας πεις ντιντιδεςδεν ψάρωσε κανείς?
Δώσε πρόβλεψη για το ματςτζάμπα το παίζω δερβέναγας :-
Με τόσους ψαράδες στο νήμα δεν συμφέρει ;)