erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
δεν σχολιαζω το προηγουμενο ποστ. δεν θελω κανεναν με το ζορι ακου να στον φερω γονατιστο . να μου λειπει.πες ποιον θελεις θα στον φερω γονατιστο.....
δεν σχολιαζω το προηγουμενο ποστ. δεν θελω κανεναν με το ζορι ακου να στον φερω γονατιστο . να μου λειπει.πες ποιον θελεις θα στον φερω γονατιστο.....
σωστο...αν δεν καταλαβαινει το μονο που του αξιζει ειναι να μπει στο υπηρετικο προσωπικο του θειου...η να κανει οικοκυρικα του τομα.δεν σχολιαζω το προηγουμενο ποστ. δεν θελω κανεναν με το ζορι ακου να στον φερω γονατιστο . να μου λειπει.
θα μουνασωσωστο...αν δεν καταλαβαινει το μονο που του αξιζει ειναι να μπει στο υπερετικο προσωπικο του θειου...η να κανει οικοκυρικα του τομα.
εχεις δικιο σορυ
με την καμμια....θα μουνασω
πιστευετε οτι περισσοτερες μιλφαρες μαζευονται στα βιολογικα του αβ η στο ικεα?
στα νεκροταφεια σαουλπιστευετε οτι περισσοτερες μιλφαρες μαζευονται στα βιολογικα του αβ η στο ικεα?
σκλαβενιτη πανε τα λαικα μιλφακια εγω ψαχνω να αποκατασταθωσκλαβενίτη, έχει μεγαλύτερο τζίρο άρα...
να πας στην ανιτα σαουλ....θα κανονισουμε να σε παρει τηλ η ερι να γινει τζερτζελοσκλαβενιτη πανε τα λαικα μιλφακια εγω ψαχνω να αποκατασταθω
στα νεκροταφεια σαουλ
μα τω θεω παιρνω χαχαχαχαχαχαχχαχαχαχχαχανα πας στην ανιτα σαουλ....θα κανονισουμε να σε παρει τηλ η ερι να γινει τζερτζελο
γουσταρω γκανγκ μπανγκ ανιτα βισση γνωμη σουνα πας στην ανιτα σαουλ....θα κανονισουμε να σε παρει τηλ η ερι να γινει τζερτζελο
ε ρε φαναταζεσε....να αρχισεις να του λες οτι εισαι κυπρια μιλφ και σου αρεσουν τα γουφερ?μα τω θεω παιρνω χαχαχαχαχαχαχχαχαχαχχαχα
οι μιλφαρες συχναζουν σε κομμωτηρια, σε πλαστικους, σε αισθητικαδικα και σε κοκτειλαδικα. Καμία μιλφαρα που σεβεται τον εαυτο της δεν παει σε σουπερ μαρκετ και ικεα.. εκεί στέλνει τον αντρα τον γκομενο τον παρατρεχαμενο.. εκτος αν δουλευει λαικη.. οποτε ντυνεται σαν λατερνα φοραει και ενα κολαν και παει.πιστευετε οτι περισσοτερες μιλφαρες μαζευονται στα βιολογικα του αβ η στο ικεα?
ρωτα τον καρβελια σαουλ...γουσταρω γκανγκ μπανγκ ανιτα βισση γνωμη σου
σκληροπυρινικο ποστ και προβοκατορικοοι μιλφαρες συχναζουν σε κομμωτηρια, σε πλαστικους, σε αισθητικαδικα και σε κοκτειλαδικα. Καμία μιλφαρα που σεβεται τον εαυτο της δεν παει σε σουπερ μαρκετ και ικεα.. εκεί στέλνει τον αντρα τον γκομενο τον παρατρεχαμενο.. εκτος αν δουλευει λαικη.. οποτε ντυνεται σαν λατερνα φοραει και ενα κολαν και παει.
θα λεω ειμαι η πρωην του σαουλ με παρατησε γιατι του ελεγα συνεχεια οτι την εχει μικρη και μου ειχε κατσιασει τα βυζιαε ρε φαναταζεσε....να αρχισεις να του λες οτι εισαι κυπρια μιλφ και σου αρεσουν τα γουφερ?
εκτώς από τα κοκτειλαδικα σε ολα τα αλλα ως τι θα παω?οι μιλφαρες συχναζουν σε κομμωτηρια, σε πλαστικους, σε αισθητικαδικα και σε κοκτειλαδικα. Καμία μιλφαρα που σεβεται τον εαυτο της δεν παει σε σουπερ μαρκετ και ικεα.. εκεί στέλνει τον αντρα τον γκομενο τον παρατρεχαμενο.. εκτος αν δουλευει λαικη.. οποτε ντυνεται σαν λατερνα φοραει και ενα κολαν και παει.
εχει φαει καλα αυτος παρολο που ειναι σα γρια μάγισσαρωτα τον καρβελια σαουλ...