troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.005
- Πόντοι
- 5.506
θα βαλει τα παιδια να δουλευουν....αφού πενεται
θα βαλει τα παιδια να δουλευουν....αφού πενεται
θα βαλει τα παιδια να δουλευουν....
ίσως είναι αδιάφοροοι γυναικες ποση ωρα πηδανε? γιατι δεν ρωταει κανεις?
ίσως είναι αδιάφορο
καλημέρα κουμπάρεεεεεεΘείο εσύ που πίνεις πολλές μπύρες πήγαινε δώσε καμιά συμβούλη για το μπυροκοίλι
εγω εχω σιξ πακ αμστελ θειο....Θείο εσύ που πίνεις πολλές μπύρες πήγαινε δώσε καμιά συμβούλη για το μπυροκοίλι
το ιδιο δεν ειναι και για τους αντρες?ίσως είναι αδιάφορο
ένα σου λέω. Το σεξ είναι υπερτιμημένο.1 ποιοτικό λεπτό αρκεί δλδ?
καλημέρα κουμπάρεεεεεε
ε μην λεμε και οτι θεμε τωραένα σου λέω. Το σεξ είναι υπερτιμημένο.
οι άντρες αυτό καθορίζονται από το πουλί τους. Δεν είναι το ίδιοτο ιδιο δεν ειναι και για τους αντρες?
διαφωνωοι άντρες αυτό καθορίζονται από το πουλί τους. Δεν είναι το ίδιο
μπήκε χτε ο ντέρτι έβαλε ένα μουνι που γαμουσε. Καμία γυναίκα δεν θα έβγαινε να βάλει ένα Πουτσίνι που γάμουσε φώτο. Θα έβαζε παπούτσια, ρούχα τον εαυτό της ακόμα και φαΐ. Πουτσο όμως όχι. Ξέρεις γιατί;ε μην λεμε και οτι θεμε τωρα
γιατί δεν έχει ανάγκη να δείξει ότι το γαμαει. Δεν είναι τρόπαιο. Δεν παλεύει να το αποκτήσει. Είναι σαν να βάζεις φώτο το νερό από την βρύση.για πε
καλημέρα αααΚαλημέρα σας....τρουμπακη , Ακόμα ψάχνομαι Πως μου ξέφυγε αυτο το.... καλε...γυριζω γυρω γυρω σαν το σκυλο που κινηγαει την ουρα του...μπας και δω τιποτα
Ε ρε τι παθαμε με τον που μπλεξαμε εδω μεσα...
Καλημερα ερι...
συμφωνω αν και τελευταια και οι γυναικες το κανουν ολο και πιο πολυ και πολλες δεν το κανουν για αλλους λογουςγιατί δεν έχει ανάγκη να δείξει ότι το γαμαει. Δεν είναι τρόπαιο. Δεν παλεύει να το αποκτήσει. Είναι σαν να βάζεις φώτο το νερό από την βρύση.