erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
καλημέρα μπραμπ κλαίω με γυναίκα από ΕκουαδόρΛέω να ασχοληθώ με γυναίκα από Εκουαδόρ![]()
καλημέρα μπραμπ κλαίω με γυναίκα από ΕκουαδόρΛέω να ασχοληθώ με γυναίκα από Εκουαδόρ![]()
φέρτε δύο κούπες με καφέ. Και επτά κρουασάν χαχαχανικολα βαλε καρβουνα,ριξε συκωταριες,μπριζολες,αναψε τσιγαρα φερε κιβωτια μπυρες......
και εγωΠου είναι ο Νικ θέλω να συζητήσουμε
θα σου παρωΜόλις συνειδητοποίησα ότι δεν έχω μαύρο τζην. Απαράδεκτο
να μου πάρεις τρουμπ μου για να έχω τα σωστά outfitκαι εγω
θα σου παρω
τρουμπ ο άλλος κάνει σχέσεις δεν ερωτεύεται. Εγώ ερωτεύομαι και δεν κάνω σχέσεις τελικά καταντάμε να μιλάμε για τον Ωνάση και την γυναίκα από Εκουαδόρ. Γνώμη σουμια γυναικα μας πεφτει στην ζωη....αν ειναι απο το εκουαδορ ειναι θελημα θεου
τραγικο ερι...τρουμπ ο άλλος κάνει σχέσεις δεν ερωτεύεται. Εγώ ερωτεύομαι και δεν κάνω σχέσεις τελικά καταντάμε να μιλάμε για τον Ωνάση και την γυναίκα από Εκουαδόρ. Γνώμη σου
αν παραγγείλεις θέλω ένα διπλό ελληνικό σκέτοτραγικο ερι...
πρεπει κατι να κανουμε να σταματησει η μαστιγα...
θα στειλω μειλ στον κοφι αναν
θα σου παρωαν παραγγείλεις θέλω ένα διπλό ελληνικό σκέτο
έχει γαστριτιδα. Προτιμάει τους γάμους με συνοικεσίο. Γιαυτό στέλνει προτάσεις γάμου συχνάεγω θελω ερωτα σχεσεις κλπ και μπαινει ο θειος και κανει εμετο στα ποστ μου
εχουμε την εκουαδοριανη για νυφη τοτε....τεφαρικη για τον θειοέχει γαστριτιδα. Προτιμάει τους γάμους με συνοικεσίο. Γιαυτό στέλνει προτάσεις γάμου συχνά
ο κοφι αμάν δεν έχει;θα σου παρω
αφού πενεταιεχουμε την εκουαδοριανη για νυφη τοτε....τεφαρικη για τον θειο