jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.421
- Πόντοι
- 34.612
σορρυ μπειμπι αλλα ειπαμε οι μαλακιες πληρωνονται. νομος .
Δυστυχως
Πουτανα επιστημη θα παμε στον αρη κ δεν μπορουν να κανουν κατι για μπυροκοιλια
σορρυ μπειμπι αλλα ειπαμε οι μαλακιες πληρωνονται. νομος .
Ε μα, κόψε το ένα κόψε το άλλο!
Σε κάποια χρόνια από τώρα, όλα κομμένα θα είναι για την πλειοψηφία του πληθυσμού στον πλανήτη. Το θέμα είναι σε πόσες δεκαετίες από τώρα...
θα πινεις μπυρα αλλα θα ειναι σαν να μην πινεις μπυραΔυστυχως
Πουτανα επιστημη θα παμε στον αρη κ δεν μπορουν να κανουν κατι για μπυροκοιλια
Οχι μπυρα γενικα λεγωθα πινεις μπυρα αλλα θα ειναι σαν να μην πινεις μπυρα
σε εμενα. εχω δει κατι μποτες ωραιες
![]()
Θα μαι χωμα τοτες οποτε τα γαμαω τωρα
Εκεί το μυαλό σου εσέναΦοριούνται και στο σεξ ή είναι μόνο για το δρόμο???
τζιμι χωρις θυσιες δεν φτανεις πουθενα . μαθαμε ολα να γινονται με ενα κουμπι και ετσι φτασαμε να ζουμε γεματοι ψυχολογικα. εγω εχω ορεξη για φιλοσοφια σημερα και εσεις για μαλακιες οπως πανταΟχι μπυρα γενικα λεγω
ωραιος ο νεος..τα παθη τα λαθη και ο λογαριασμος.
για το χωραφιΦοριούνται και στο σεξ ή είναι μόνο για το δρόμο???
Φιλοσοφούμεν άνευ μαλακίας που έλεγε κι ο Περικλής στον Επιτάφιοτζιμι χωρις θυσιες δεν φτανεις πουθενα . μαθαμε ολα να γινονται με ενα κουμπι και ετσι φτασαμε να ζουμε γεματοι ψυχολογικα. εγω εχω ορεξη για φιλοσοφια σημερα και εσεις για μαλακιες οπως παντα![]()
Βουκολικό σκηνικό;για το χωραφι![]()
χχαχαχαχαχαχαχαχαχαχΒουκολικό σκηνικό;
για το δρομο τις θελει για βια ραμπλα δηλαδη για σουλατσο λεωφορο νικηςΦοριούνται και στο σεξ ή είναι μόνο για το δρόμο???
φοριουνται και στο δεξι σαν κοσμημαΦοριούνται και στο σεξ ή είναι μόνο για το δρόμο???
τζιμι χωρις θυσιες δεν φτανεις πουθενα . μαθαμε ολα να γινονται με ενα κουμπι και ετσι φτασαμε να ζουμε γεματοι ψυχολογικα. εγω εχω ορεξη για φιλοσοφια σημερα και εσεις για μαλακιες οπως παντα![]()