iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.299
Απλά να ρωτήσουμε ή να δοκιμάσουμε κιόλας;να βρούμε καμιά γυναίκα να ρωτήσουμε...
Απλά να ρωτήσουμε ή να δοκιμάσουμε κιόλας;να βρούμε καμιά γυναίκα να ρωτήσουμε...
Δεν παίζει ρόλο αν είσαι δεξιόχειρας ή αριστερόχειρας; Νομίζω ισχύει να επιλέγεις το αντίθετο ;)εμας μπορεις να μας ρωτησεις θεματα που απτονται της μαλακιας αν θες τεκμηριωμενες απαντησεις τυπου ποιο χερι προσφερει μεγαλυτερη απολαυση αριστερο η δεξι
το λυσαμε θα κοψει τις νουτελες.Περίμενε γιατί προέκυψε υπόθεση μπυροκοίλι...![]()
το λυσαμε θα κοψει τις νουτελες.
Το ξύλο βγήκε από τον Παράδεισο αλλά στην Κόλαση το απολαμβάνουν πραγματικά ;)αχρηστοι εδω μεσα ρε πουτσρικ μου
ολα κομμενα. επιτρεπονται μονο περπατημα σεξ σαλατεςΤις μπυρες ειπες!!!
ενας φιλος μου προσφατα υποστηριζε οτι ολες αι γυναικες θελουν σεξ με βρωμολογα και ξυλικια κτλ και αυτες που δεν το εχουν κανει δεν ξερουν οτι το θελουν εσεις τι λετε;
εμας μπορεις να μας ρωτησεις θεματα που απτονται της μαλακιας αν θες τεκμηριωμενες απαντησεις τυπου ποιο χερι προσφερει μεγαλυτερη απολαυση αριστερο η δεξι
Το ιδανικό να κάνεις σεξ περπατώντας και να τρως και σαλάτα την ίδια ώρα!!!ολα κομμενα. επιτρεπονται μονο περπατημα σεξ σαλατες![]()
γεια σου μπειμπι :-*Το «όλες» είναι υπερβολικό θεωρώ και δεν περιέχει αλήθεια.
Σίγουρα, όμως, πολλές που δεν έχουν ζήσει κάτι αντίστοιχο μπορεί αν το ζούσαν με συγκεκριμένο εραστή να γούσταραν.
Γνωρίζω περιπτώσεις που δεν είχαν ανάλογες εμπειρίες και όταν βίωσαν κάτι τέτοιο τους άρεσε ιδιαίτερα.
ολα κομμενα. επιτρεπονται μονο περπατημα σεξ σαλατες![]()
Φίλε μου κάθε φράση που εμπεριέχει λέξεις όπως όλοι, πάντα και ποτέ συνήθως είναι ψευδής...Το «όλες» είναι υπερβολικό θεωρώ και δεν περιέχει αλήθεια.
Σίγουρα, όμως, πολλές που δεν έχουν ζήσει κάτι αντίστοιχο μπορεί αν το ζούσαν με συγκεκριμένο εραστή να γούσταραν.
Γνωρίζω περιπτώσεις που δεν είχαν ανάλογες εμπειρίες και όταν βίωσαν κάτι τέτοιο τους άρεσε ιδιαίτερα.
Το ιδανικό να κάνεις σεξ περπατώντας και να τρως και σαλάτα την ίδια ώρα!!!
απο μια ηλικια και μετα γκαιζ τα παθη και τα λαθη πληρωνονται ακριβα..Το ιδανικό να κάνεις σεξ περπατώντας και να τρως και σαλάτα την ίδια ώρα!!!
γεια σου μπειμπι :-*
Σε νιώθω, εγώ πάσχω στο τρίτο...Στο δευτερο πασχω λιγο αλλα οκ
Το περπάτημα είναι πάθος, η σαλάτα λάθος οπότε μόνο το σεξ μένει...απο μια ηλικια και μετα γκαιζ τα παθη και τα λαθη πληρωνονται ακριβα..
εριναλ 2019
Φίλε μου κάθε φράση που εμπεριέχει λέξεις όπως όλοι, πάντα και ποτέ συνήθως είναι ψευδής...