erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
φυσικα τον γνωριζωΣκουλήκι είναι αυτός.
Γνωρίζεσθε;;;
Δε νομίζω.
φυσικα τον γνωριζωΣκουλήκι είναι αυτός.
Γνωρίζεσθε;;;
Δε νομίζω.
μοιαζει στον τουρκο πιθηκα αλλα στο καραφλο του?οχιιιιιιιιιι να του το κανεις τωρα εδω σε θελω.. γιατι θα τα παρω και θα του το κανω εγω![]()
οχιιιιιιιιιι να του το κανεις τωρα εδω σε θελω.. γιατι θα τα παρω και θα του το κανω εγω![]()
αναγκασε με να σου τα ξερασω ολαμοιαζει στον τουρκο πιθηκα αλλα στο καραφλο του?![]()
θα στον δωσω πιπα αν μου πεις μπορει να μην χορτασεις αλλα σιγουρα θα πνιγεις και θα γινεις σοφοτερηαναγκασε με να σου τα ξερασω ολα![]()
χαλια προσπαθειαθα στον δωσω πιπα αν μου πεις μπορει να μην χορτασεις αλλα σιγουρα θα πνιγεις και θα γινεις σοφοτερη![]()
Σκουλήκι είναι αυτός.
Γνωρίζεσθε;;;
Δε νομίζω.
χχμμμ...ανεβαζουμε παι ρυθμους
πηγαιναμε μαζι στα μπουρδελαθα έχουν γνωριστεί σε καμιά σύναξη συναγωνιστών...![]()
μια συναγριδα 2κιλη στο αφροψαρο με ασσυρτικο σιγαλα?χαλια προσπαθεια![]()
![]()
το φτιαχνεις.. χτυπας το ευαισθητο σημειο μουμια συναγριδα 2κιλη στο αφροψαρο με ασσυρτικο σιγαλα?![]()
βολεψου με ρετσινα και μαριδα στο λιμανακι στο κερατσινι γιατι δεν με ενδιαφερειτο φτιαχνεις.. χτυπας το ευαισθητο σημειο μου![]()
τωρα και με μια κουρου με εξαγοραζεςβολεψου με ρετσινα και μαριδα στο λιμανακι στο κερατσινι γιατι δεν με ενδιαφερει![]()
μπλιιιιι μου απλά πεινασα λιγουλακι συγνωμη![]()
![]()
![]()
ηταν ετοιμη να σε ξεπουλησει για δυο δραμια λεπιΔεν πειράζει, κυρία.
καλα αγαπη μχαχαχαχαχαχαχαχααχχαχαχ καλως το παιδι τι κανεις μανα μου ;